Ćerka Eni Lenoks upravo je izašla iz senke svoje mame – bože, kakva boginja!

Foto: Lola Lennox/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Na promo fotografijama za svoj prvi album album, Lola izgleda zanosno.

Najstarija ćerka legendarne pevačice Eni Lenoks, Lola (32), pošla je koracima svoje slavne majke. Ona bi danas, 5. aprila, trebalo da objavi svoj debitantski album, pod nazivom „Dreamer“.

Lola, koju je Eni dobila u braku sa bivšim mužem, izraelskim rediteljem Urijem Fruhtmanom (68), već je objavila novi istoimeni singl. Na promo fotografijama za album Lola izgleda zanosno.

„Nazvala sam ovaj album Dreamer jer ne bih bila ovo što sam danas da ne sanjam. To što sam sanjarka pokazalo mi je želju mog srca i dalo mi životnu viziju i svrhu. Reč savršeno obuhvata svaku pesmu na albumu jer su stvorene iz semena sna, iz zanosnog trenutka kada gubim pojam o doslovnom svetu i povezujem se sa nečim transcendentnim“, rekla je Lola.

Foto: Lola Lennox/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Počela je da uči da svira klavir sa sedam godina, a kao tinejdžerka se često prikradala u podrum svojih roditelja da snimi pesme koje je napisala. Odrasla je u Londonu, u Engleskoj, zajedno sa svojom sestrom Tali Lenoks, do razvoda njenih roditelja 2000. godine.

Njena majka se kasnije ponovo udala za američkog doktora Miča Besera na privatnoj ceremoniji u Londonu 2012. godine. Nakon studija klasičnog pevanja na Kraljevskoj akademiji u Londonu, Lola je započela svoju muzičku karijeru. Njeni muzički uzori su Dasti Springfild, Nina Simon i Ela Ficdžerald.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Lola Lennox (@lolalennox)

Takođe se bavi manekenstvom – prvi put se pojavila u Teen Vogue-u zajedno sa sestrom Tali 2008. godine. Bila je lice brenda Topshop i potpisala je ugovor sa Next Management u Londonu.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Lola Lennox (@lolalennox)

Lola je govorila o svojoj karijeri muzičarke.

„Kada sam bila mlađa, bila sam nesigurna oko toga. Očekivanja su bila neverovatno visoka i osećala sam se kao da moram mnogo da radim da bih došla do mesta gde sam dovoljno dobra da budem sama po sebi umetnica. Ali to me je nateralo zaista naporno radim. Postala sam bolja kao pevačica i uspela sam da napišem pesme za koje mislim da zaslužuju da se čuju. Tako da se osećam kao da sam prevazišla to“, rekla je.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Lola Lennox (@lolalennox)

Takođe je otkrila da se njena majka Eni nikada nije ponašala kao slavna žena.

„Bila je kao normalna mama, nikad mnogo pred kamerama. Ponosna sam na nju zbog ravnoteže koju je našla između rada i roditeljstva. Kada smo bile male, nije dugo išla na turneje. Tek kada sam imala deset godina ponovo je krenula“, ispričala je Lola.

***

BONUS VIDEO. Podcast Mamazjanija sa Mirkom Vasiljević

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram