Ćerka Džona Travolte je prava lepotica – a kroz život je prati nesreća

Foto: CPD+LSN / KCS Presse / Profimedia

Pošla je očevim stopama.

Ela Blu Travolta ima 22 godine i spremna je da osvoji svet. Ćerka čuvenog glumica Džona Travolte takođe je odlučila da se bavi glumom, ali polako postaje i modna zveda.

Elina mama, glumica Keli Preston, preminula je u 57. godini od raka dojke. Džon i Keli su bili u braku od 1991. i dobili su troje dece.

Izgubili su svog najstarijeg sina Džeta u januaru 2009. Imao je samo 16 godina. Već sa 15 meseci su mu dijagnostikovali Kavasakijevu bolest. Umro je tokom božićnog porodičnog odmora na Bahamima.

Ipak, Eli gura dalje, uz veliku podršku svog oca. Svoju prvu ulogu na velikom platnu dobila je kada je imala samo devet godina. Najzapaženija uloga bila joj je u filmu The Poison Rose iz 2019. godine, gde je njen otac glumio zajedno sa Morgan Frimanom.

Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prošle godine je najavljeno da će glumica biti zvezda filma Get Lost, koji je inspirisan pričom „Alisa u zemlji čuda“. Ela takođe odlično peva i najavila je da će snimiti album.

Ona je ranije za People rekla da je njena ljubav prema glumi započela još u ranom detinjstvu, što je proisteklo iz odrastanja sa njenim slavnim roditeljima.

„Od malena sam volela da nastupam, pevam, plešem i pravim predstave kod kuće za svoju porodicu i prijatelje“, kazala je ona.

Foto: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na društvenim mrežama, Ela često piše posvete za svoju pokojnu majku.

„Naučila sam mnogo od svih jakih i moćnih žena u svom životu, hvala vam svima što ste bile tako divni uzori. Nedostaješ mi i volim te, mama“, napisala je Ela.

***

BONUS VIDEO: Čuvari plaže, nekad i sad

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram