Ćerke naših pevača koje svojim izgledom mute razum na društvenim mrežama

Foto: Instagram/unacolic, Instagram/elenakitic, Instagram/sophiasasic, Instagram/djinadzinovic

Najpoznatije ćerke pevača domaće estrade.

Domaći pevači svojim glasom osvajaju muzičku scenu već decenijama, a pored uspešne karijere, dosta pažnje privlače i ćerke nekih od njih.

Dok su pojedine krenule njihovim stopama, neke su atraktivnim izgledom skupile dosta pratilaca na Instagramu, te tako postale poznate domaćoj javnosti.

Uvek u centru pažnje, gde god se pojave privlače poglede, kako svojim modnim kombinacijama, tako i činjenicom da su im roditelji zvezde, a ovo su najzanimljivije naslednice domaćih pevača.

Una Čolić

Una Čolić, ćerka pevača Zdravka Čolića, privlači sve veću pažnju javnosti. Ona često na Instagramu objavljuje fotke iz svakodnevnog života, ali i sa luksuznih destinacija. Čola je nedavno priznao da mu ne smeta što mu je ćerka na kratko „ukrala“ slavu, te otkrio da ona čak ima i svoje obožavaoce.

Đina Džinović

Đina Džinović, čerka Harisa Džinovića, izazovnim fotografijama pravi pravu pometnju na Instagramu. Pa tako, pored skupocenih stvari i lagodnog stila života, koji se komentariše po društvenim mrežama, mnoge je privukao i njen fizički izgled, koji se znatno promenio u poslednjih godinu dana.

Sofija Šašić

Sofija Šašić, čerka Željka Šašića veoma je atraktivna na društvenim mrežama, gde sa svojim pratiocima deli najzanimljivije trenutke iz svog života. Ona je krenula majčinim stopama i otpočela karijeru modne dizajnerke.

Mina Joksimović

Mina Joksimović, ćerka Željka Joksimovića, nedavno je diplomirala na Muzičkoj akademiji, a ubrzo je upisala i master studije. Na njenom Instagram profilu često se mogu videti fotografije sa roditeljima, babama i dedama, pa i sa širom familijom.

Elena Kitić

Elena Kitić, ćerka Mileta Kitića, krenula je očevima stopama i postala jedna od popularnijih pevačica mlađe generacije. Ona deli na Instagramu fotografije sa putovanja, nastupa, iz privatnog života, a one često znaju da budu tema u domaćim medijima.

***
BONUS VIDEO: Šajlo Džoli Pit – Ćerka Anđeline Džoli je najslobodnije dete Holivuda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram