Ćerka Kaje Ostojić je preslikana majka, izgledaju kao da su sestre

Kaja Ostojić Foto: Instagram/kaya_ostojic

Rodila ju je sa 18 godina.

Pevačica Kaja Ostojić ima ćerku Nikolinu, za koju ne krije da je njen najveći ponos. A, kao i svaka majka, i Kaja često objavljuje fotografije svoje mezimice na društvenim mrežama.

Pored Nikolinine lepote, dosta pratilaca je zapazilo da majka i ćerka liče, te da je Nikolina prava kopija svoje majke.

Njih dve često objavljuju zajedničke fotografije na svojim Instagram profilima, a jedna koja je posebnu pažnju privukla jeste fotka iz Nikolininog detinjstva sa majkom.

Ova slika privukla je brojne lajkove i pozitivne komentare. I kao mala, Nikolina je bila prava lepotica, a kao što možemo videti, lepotu je nasledila od svoje majke.

Ono što je zanimljivo jeste da se i Nikolina, kao i njena mama, druži sa svetski poznatim ličnostima, te je tako pre nekoliko godina viđena u društvu Madoninog sina Roka u Verbijeru, odmaralištu na švajcarskim Alpima. A o ovom susretu pisali su i svetski mediji.

Podsetimo, Kaja je sa prvim mužem Nikolom Dragojlovićem započela vezu u gimnaziji, a sa 18 godina je ostala u drugom stanju, zbog čega je školu vanredno završila.

„Kada sam saznala da sam trudna, nisam bila uplašena, iako sam bila mlada. Nije ni Nikola. Bili smo u fazonu – to je tako, mi se volimo, zadržaćemo dete i venčaćemo se jer nam je lepo. Ali, nije bilo lepo“, rekla je Kaja jednom prilikom za domaće medije.

Inače, pevačica se udavala tri puta. Bila je sa Nikolom Dragojlovićem, sa kojim ima ćerku Nikolinu, potom sa košarkašem Urošem Duvnjakom, a onda i sa svetski poznatim di-džejem Džuniorom Džekom.

***

BONUS VIDEO: Šajlo Džoli Pit – Ćerka Anđeline Džoli je najslobodnije dete Holivuda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram