Branka Pujić došla na crveni tepih u Beogradu kao Pamela Anderson u Parizu – pogledajte koliko blista

branka pujić
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako izgleda njeno lice u 60. godini sa minimalnom šminkom?

Glumica Branka Pujić jedna je od onih poznatih žena u Srbiji za koje mnogi ne bi rekli da imaju više od 50 godina. A ona je nedavno napunila 60.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Te svoje godine ona ponosno nosi i u javnosti voli da se pojavi onako kako mnoge druge ne bi smele – bez šminke. Isti trend je nedavno promovisala i Pamela Anderson na Nedelji mode u Parizu i izgledala jednako zanosno.

Pamela
Foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tako je bilo i sinoć u Beogradu kada je Agencija Fabrika, u saradnji sa Narodnim muzejom Srbije, organizovala tradicionalni humanitarni novogodišnji modni događaj za decu Prihvatilišta.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Supruga čuvenog glumca Dragana Gagija Jovanovića i majka mlade glumice Anđele Jovanović Dudaš je oduvek važila za veliku lepoticu i to je i ostala, te ponosno pokazuje svoje negovano lice.

“Moja jutarnja nega započinje čišćenjem kože nakon čega stavim kremu za lice. Kad izlazim iz kuće, ne šminkam se puno, najčešće samo stavim blagu podlogu, maskaru i balzam za usne od mentola. Volim da izgledam blistavo, sveže, zdravo. Uveče ponovo očistim lice i namažem noćnu kremu. Retko može da mi se dogodi da zaspim a da pre toga ne skinem šminku. U tu svrhu dobro mi dođe mleko za lice koje kupujem u najbližoj apoteci”, izjavila je jednom Branka.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram