Brak Siniše Mihailovića je dokaz da ljubav na prvi pogled postoji

Arijana i Siniša Mihajlović Foto: - / SGP / Profimedia

Siniša je poželeo da mu Ariana postane supruga čim ju je upoznao.

Sportska legenda Siniša Mihailović već dugo je u ljubavi sa zanosnom Italijankom Arianom Mihailović, a nedavno su obnovili svoje venčane zavete u katoličkoj crkvi povodom 25. godina braka.

Njima se desila ljubav na prvi pogled. Arianu je Siniša ugledao u jednom restoranu.

„Upoznali smo se preko zajedničke prijateljice kojoj sam odmah rekao: ‘Poručite Ariani da ću je danas oženiti ako želi. Ukoliko neće danas, onda može i sutra“, otkrio je Siniša.

Arijana i Siniša Mihajlović Foto: Michele Nucci/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Romansa je brzo planula, pa su se venčali 1995. godine. Deset godina kasnije venčali su se i u Sremskim Karlovcima, u pravoslavnoj crkvi. Zajedno imaju petoro dece, a nedavno su postali baba i deda.

Arijana je rođena u Rimu, a u dvadesetim je bila zvezda italijanske televizije, kasnije i manekenka. Ipak, zbog porodice je napustila TV karijeru.

„Sa Sinišom mi se desila ljubav na prvi pogled. Napustila sam televiziju sredinom 1995. godine, jer je on bio u Sampdoriji, a ja u Rimu, i nismo mogli često da se viđamo“, ispričala je.

„Odabrala sam porodicu i rekla bih da nisam pogrešila. Siniša me je osvojio svojom slatkoćom. Tačno je da je došao na večeru i zamolio mog oca za dozvolu da me zaprosi“, dodala je.

Siniša Mihailović ne posustaje u borbi s leukemijom, a ove godine je po drugi put otišao na lečenje. Najteže mu je palo što Ariana ne može da bude s njim.

„Moram reći da je ovog puta bilo teže. Zbog kovida sam mogao da viđam suprugu samo tri sata dnevno. Pri put sam stalno primao posete“, rekao je Mihajlović, prenosi Beta.

„Teško je uvek biti sam, ali često sam razgovarao sa svojom porodicom i igračima zahvaljujući tehnologiji. Tim, klub, lekari su mi uvek bili blizu. Bilo je strašno, ali sam ponovo tu i to je ono što se najviše računa“, dodao je on.

***

Bonus video: Prosidba na fudbalskom terenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram