Bomba izdanje žene košarkaša Alekse Avramovića sinoć u Beogradu – savršeno otkriva koliko je zgodna

aleksa avramović žena
Foto: Instagram/aleksaavramovic;

Ko je misteriozna Teodora?

Ženi košarkaša Alekse Avramovića nije nimalo lako – ponosna je jako na svog muža, ali ujedno treba izdržati sva ta udvaranja – tako mnogi u Srbiji o njoj govore poslednjih dana, otkad je naša košarkaška reprezentacija napravila veliki uspeh na Mundobasketu.

U svemu se svojom igrom posebno izdvojio Aleksa. On je postao i miljenik Srpkinja, a ujedno i prava atrakcija na društvenim mrežama zbog svojh simpatičnih reakcija koje su kamere hvatale u prethodnom periodu.

Aleksu (28) i ostatak ekipe je sinoć snažnim ovacijama dočekala ogromna masa u Beogradu, ali njegov najvatreniji navijač je Teodora, za koju kažu da je jedna od najlepših žena srpskih sportista.

Teodora Aleksu godinama prati na mečevima i bodri ga. I sinoć je bila sa njim na proslavi posle dočeka ispred gradske skupštine.

Foto: M.M./ATAImages

Ona je tada u kratkoj crnoj kombinaciji otkrila vitke noge, a obula je efektne koralne sandale sa kaišićima koji se pletu oko zgloba. Ponela je i tašnicu u istoj boji, a kosu pustila da pada.

Uz to, Aleksine i Teodorine zajedničke fotografije na kojima slave posle njegovih pobeda neretko osvanu na društvenim mrežama.

I Aleksa na svom Instagramu rado pokazuje kako uživaju po inostranstvu, recimo, dok šetaju Marbeljom u Španiji, dok se sunčaju na plaži.

Posebnu pažnju su privukli kada su se prošle godine venčali. Svadba je bila u njihovom rodnom Čačku, a mlada je blistala u vrlo zanimljivoj venčanici.

Ona se odlučila za duži model bele haljine sa dugim rukavima i naboranim prednjim delom. Venčanica je imala i šlic na sredini, kao i izrez duž leđa.

U pitanju je model kreatorke Nine Rajak, poznate po ekstravagantnim kreacijama, ali i ovakvim romantičnim modelima.

Teodora se za ovaj svečani dan odlučila i za elegantnu punđu sa koje je padao dug veo.

Aleksa je takođe bio vrlo elegantan – izabrao je bež odelo, belu košulju i braon cipele.

Osim Aleksinih objava na društvenim mrežama u kojima pokazuje koliko voli Teodoru, o njoj javnost malo toga zna.

Poznato je tek da je diplomirala primenjene umetnosti i da se bavi dizajnom enterijera.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram