Bomba iz braka Anđe i Breda – skandal posle kojeg je Džoli otišla

Foto: CHRISTOPHE SIMON / AFP / Profimedia

Jeziva tužba otkriva sve.

Otkriveno je da Anđelina Džoli stoji iza anonimne tužbe upućene FBI o njenom bivšem mužu Bredu Pitu. U tužbi, Anđelina je tvrdila da ju je Bred polio pivom, udario je i potukao se sa sinom Medoksom 2016. godine.

FBI je oslobodio Pita od bilo kakve odgovornosti za incident, koji se dogodio tokom leta privatnog aviona, zbog čega potpada pod nadležnost savezne vlade.

Nekoliko dana kasnije, Džoli je podnela zahtev za razvod od Pita i zatražila potpuno starateljstvo nad njihovom decom.

Kako se navodi u tužbi, Pit je navodno digao ruke na Džoli i polio je pivom tokom leta. Rečeno je da je Pit pio i da je odveo Džoli do zadnjeg dela aviona, uhvatio je za ramena i protresao je dok je vikao: ‘Jebeš ovu porodicu.’

Bio je to isti let na kojem je Džoli navodno zadobila povrede u fizičkoj svađi i dala agentu „fotografiju svog lakta u pokušaju da to potvrdi.“ Pit navodno digao ruke i na najstarijeg sina para Medoksa, a Džoli je tvrdila da ga je udario – što je glumac negirao.

Džoli se kasnije žalila na nedostatak transparentnosti u vezi sa razlogom zatvaranja istrage. Takođe pišu da je Pit oslobođen jer „nije bilo ni trunke dokaza“ koji bi podržali Anđelinine tvrdnje.

Bred i Anđelina postali su par 2005. godine kada je on zbog nje napustio svoju prvu suprugu Dženifer Aniston u skandalu koji je zaprepastio svet.

Čekali su skoro deceniju pre nego što su se venčali 2014. u zamku Miraval u Francuskoj – mestu njihove vinarije oko koje su trenutno u sudskoj borbi.

Džoli je podnela zahtev za razvod 2016. Njihova bitka za starateljstvo nad decom još uvek traje. Iako Džoli još uvek ima starateljstvo, Pit insistira da ih viđa što je moguće češće gde god da su u svetu, navode izvori.

***
BONUS VIDEO: Šajlo Džoli Pit – Ćerka Anđeline Džoli je najslobodnije dete Holivuda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram