Anđelina Džoli otkrila šta još uvek zamera Bredu Pitu

Poznati 07. sep 202112:06 > 12:50
Anđelina Džoli i Bred Pit
Anđelina Džoli i Bred Pit, Foto: Old Boy's Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U mnogim stvarima Anđelina i Bred nisu baš bili saglasni, ali ovo je ipak stvar oko koje su se, kako ona kaže, čak i svađali. Naime, problem je što je Bred odlučio da radi sa Harvijem Vajnstinom, iako je znao za Anđelinine tvrdnje - da je pokušao seksualno da je zlostavlja dok je još uvek bila mlada glumica i početnica.

U velikom intervjuu za The Guardian, Anđelinu su pitali kada se prvi put osećala ‘nipodaštavano u Holivudu’  da je rekla nekome da ‘odj***e’ kao odgovor, prenosi ETCanada.

“Hm… nije neko iznenađenje, ali Harviju Vajnstinu. Radila sam s njim kad sam bila mlada”, rekla je Anđelina, koja je imala samo 21 godinu kada je glumila u Vajnstinovoj produkciji “Playing By Heart”.

Podestimo se da je producent Harvi Vajnstin osuđen je na 23 godine zatvora, jer su ga desetine žena prijavile za seksualno zlostavljanje, pa čak i silovanje.

“Kad izađete iz prostorije, mislite da je pokušao nešto, ali nije, zar ne? Činjenica je da je pokušaj i samo iskustvo pokušaja takođe zlostavljanje”, prisetila se i opisala je njegovu seksualnu uvertiru kao “nešto više od nabacivanja, bilo je to nešto od čega sam morala da pobegnem. Klonila sam ga se i upozoravala sam ljude na njega. Sećam se da sam rekla Džoniju (Li Mileru), mom prvom mužu, koji se odlično postavio, da raširi priču i drugim muškarcima – ne dozvolite da devojke idu same s njim”, rekla je.

Kasnije je u svojoj karijeri, odbila ulogu u velikom filmu jednostavno zato što je on bio producent. Radilo se o filmu ‘The Aviator’, ali nije želela da bude blizu njega. Nikada nije bila u njegovom prisustvu nakon toga, niti je radila sa njim.

“Bilo mi je jako teško što je Bred ipak radio s njim”, rekla je glumica.

Anđelina misli upravo na ulogu Bred Pita u Tarantinovom filmu “Inglourious Basterds”, čiji je producent bio Harvi Vajnstin. Potvrdila je da je upravo to bila suština razdora između nje i Breda, koja je vremenom samo još više narasla – kada je Bred nekoliko godina kasnije prišao Vajnstinu sa ponudom da producira njegov film “Killing Them Softly”.

Kada je Vajnstinova kompanija na kraju prihvatila i producirala film, Anđelina je odlučila da ne prati Breda ni na jedan promotivni događaj za film.

“Svađali smo se zbog toga”, priznala je Anđelina. “Naravno da me je to povredilo.”

Pričala je čak i o svojoj odluci da podnese zahtev za razvod, rekavši da je o tome razmišljala dosta dugo i ozbiljno pre nego što je to i učinila.

“Ja nisam tip osobe koji odlučuje o ozbiljnim stvarima na brzinu. Trebalo mi je dosta vremena da se osećam zaista kao da treba da se odvojim od oca svoje dece”, priznala je glumica u intervjuu.

***

Bonus video: Šajlo Džoli Pit – Ćerka Anđeline Džoli je najslobodnije dete Holivuda

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram