Salma Hajek odgovorila na prozivke zbog fotki u bikiniju

Selma Hajek
Selma Hajek, Foto: CRYST / The Photo One / Profimedia

Glumica Salma Hajek je posle komentara i kritika zbog fotografija u bikiniju, poslala jasnu poruku hejterima.

Mnogi fanovi su burno reagovali na Salmine fotografije u bikiniju ne zbog samog sadržaja, već količine. Glumica im je odgovorila i to – najavom još bikini materijala!

“Sačuvala sam svoje fotke… Iako nisam u istoj kondiciji danas, ipak širim ljubav na svake dve nedelje”. Objaviću još jednu. Zaliha fotografija se polako prazni, ali ne znam imate li vi isti osećaj, kao , 2021. je”, napisala je ona.

Komentatori na društvenim mrežama nisu uvek nežni prema 55-godišnjoj lepotici, a bilo je čak i onih koji pišu ‘Prelepo… sve osim fejk poprsja’ i ‘Ako si ponosna, trebalo bi da prestaneš sa fotošopiranjem slika?’

Salma naravno ne planira da prestane sa objavljivanjem provokativnih fotki, prenosi JJared.

“Ljudima je već dosta, ali pustiću ih da se odmore. Misliće da nosim bikini svaki dan. Ali ne, nisu sve fotke sa iste lokacije”, našalila se u jednom intervjuu.

“Morala sam dosta da smršam i vežbam da bih uspela da se uvučem u bikini krajem prošle godine”, rekla je Hajek otkrivši da je većina slika sa jednog te istog odmora.

“Drago mi je da sam se dosta slikala, nije me blam, zato što je to bila prva nedelja letovanja”, nastavila je i dodala je da se povodom objavljivanja fotki osećala “oslobađajuće”.

Salma je prethodno pričala o svojim oblinama, kao i svom pristupu zdravom načinu života: “Ne volim dijete i nikada nisam bila dobra u tome.”

Ova glumica ipak više voli zdrave detoks programe kojima može da se okrene kada želi da dotera svoju liniju.

Jedino što možemo da zaključimo je – go girl, go! Radujemo se svakoj novoj fotki!

***

Bonus video: Monika Beluči

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram