Bivše i sadašnje snaje Lepe Brene imaju jednu zajedničku stvar

Foto: Vesna Lalić/Goran Srdanov/Zoran Lončarević/Dragan Mujan/Nova.rs, E-Stock/Časlav Vukojičić

Najpoznatije bivše i sadašnje snaje Fahrete Živojinović na jednom mestu.

Pevačica Lepa Brena sa Slobodanom Živojinovićem ima dvojicu sinova, Stefana i Viktora, mada i Bobinog sina iz prvog braka Filipa, smatra svojim detetom, a njegove bivše devojke, a i sadašnju suprugu je prihvatila kao svoje snaje.

Mediji pod budnim okom trojicu Živojinovića prate u stopu od malena, pa tako nisu zaobišli ni njihove ljubavne života, a pisalo se o skoro svakoj njihovoj izabranici.

Najstariji Filip, pre sadašnje supruge pevačice Aleksandre Prijović, bio je u vezi sa par devojaka, a ona koja je najviše privukla pažnju jeste Maja Mandžuka.

Nekoliko meseci pošto su svima stavili do znanja da među njima postoji nešto više od prijateljstva Maja i Filip započeli su zajednički život u Los Anđelesu. Ona je radila kao producentkinja, a on kao sportski agent. Povremeno su dolazili u Beograd i, kako je vreme odmicalo, sve je upućivalo na to da će se uskoro čuti i svadbena zvona. Međutim, četiri godine kasnije, odlučili su da se raziđu.

Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića oduvek je bio tema u javnosti. Mnogi su spekulisali i nagađali da njihova bračna zajednica neće dugo izdržati te da će doći do kraha, međutim uprkos zlim jezicima oni uživaju u svojoj ljubavi već četiri godine, a u braku su dobili i sina Aleksandra.

Za razliku od Filipa, Stefan je veštije krio svoj ljubavni život, a njegova najpoznatija bivša devojka je Dorotea Radenković. Dorotea se sa Stefanom zabavljala pre nešto više od šest godine, a koliko je veza bila ozbiljna govori i to da je manekenka tada sa porodicom Živojinović bila na zajedničkom putovanju na Tajlandu, a ona i Stefan pojavljivali su se zajedno i na javnim događajima. Međutim, usledio je raskid u jednom trenutku.

Najmlađi sin Viktor najčešće se pojavljivao u javnosti sa devojkama, a o njegovoj vezi sa bivšom devojkom Sandom Miljaković mesecima se pisalo.

Domaći mediji su pisali kako je Viktor planirao da se oženi Sandrom Miljaković, ali im je pandemija koronavirusa pokvarila planove. Njihova veza je potom bila izložena raznim izazovima koje nisu izdržali, pa su stavili tačku na ljubav.

Nakon ovog raskida, Viktor je započeo vezu sa mladom glumicom Milicom Tomašević. Otkako su pre godinu dana otpočeli ljubavnu priču, Milica i Viktor budili su veliku pažnju javnosti. Mladu glumicu je porodica njenog izabranika lepo prihvatila i činilo se da je sve u najboljem redu, ali izgleda da je vezi došao kraj pre par meseci. Naime, Milica je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj je u zagrljaju tajanstvenog muškarca za koga se pretpostavlja da joj je novi dečko.

Inače, jedna zanimljiva stvar koja povezuje sve bivše i sadašnje snaje Lepe Brene jeste to da su one uvek bile u lepom odnosu sa pevačicom, kao i to da je ona uvek imala samo reči hvale za njih.

***

BONUS VIDEO: Robert de Niro – veliki glumac i oskarovac

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram