Svekrva joj Sofija Loren: Za jednu od najpoznatiih Srpkinja u svetu verovatno niste čuli

Sofija Loren
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Proslavila se u Holivudu.

Suzana Drobnjaković, rođena 17. maja 1973, poznata je u Holivudu kao Saša Aleksander i uspešna je američka glumica i TV rediteljka.

Igrala je u ostvarenjima Dawson’s Creek i Yes Man, imala je i manju ulogu u filmu Nemoguća misija 3, a veliku slavu stekla je ulogom Kejt Tod u krimi seriji NCIS.

Rođena je kao Suzana Drobnjaković u Los Anđelesu. Počela je da glumi još u školi, nastavila je da glumi i na koledžu, a zatim se preselila u Njujork da bi glumila na Šekspirovim festivalima. Diplomirala je na Univerzitetu Južne Kalifornije.

Što se tiče serije NCIS, iz nje se povukla kada je njen lik stradao u napadu terorista. Zvanično objašnjenje za njen odlazak je bilo da je zahtevala da raskine ugovor da bi tražila druge mogućnosti. Ali ona je potom jasno stavila do znanja da je njen problem sa serijom bio to što je smatrala da je posao previše fizički zahtevan za nju.

Zanimljivo je da je Saša u braku sa Eduardom Pontijem, sinom Sofije Loren.

Sašina majka je na jednoj projekciji naletela na Eduarda Pontija, a zatim je pričala ćerki o njemu.

„Kazala mi je da je upoznala izuzetno finog momka i da bi trebalo da izađem sa njim. Pitala sam je zna li ko mu je majka, na šta je ona kazala – pa nije ni čudo što je tako dobro vaspitan“, ispričala je Saša.

poznate srpkinje
Foto: Antonelli Laruffa / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ona i Eduardo su se upoznali na studijama i vrlo brzo zavoleli. Nedugo potom su se verili, u januaru 2006. Nekoliko meseci kasnije Saša je u Ženevi rodila njihovo prvo dete, ćerku po imenu Lucija Sofija.

Naredne godine Saša i Eduardo su se venčali, a 2010. dobili i sina.

Poznata glumica jednom prilikom je ispričala kako je bilo kada je upoznala svoju svekrvu.

„Imala sam tremu. Ali ona me je snažno zagrlila i tad sam videla svu njenu unutrašnju lepotu. Ona je zapanjujuća u svakom pogledu. Najbolje u svemu je što je ona najnormalnija osoba i ja joj se najviše divim i volim je. Znam da je ona ikona i apsolutna legenda, ali kao član porodice najlepše je to što je stvarno, stvarno normalna“, rekla je u intervjuu 2010. godine.

Takođe, Džesika Kepšo, zvezda serije Uvod u anatomiju, najbolja je Sašina prijateljica i kuma njenoj ćerki.

Saša, kojoj je majka Srpkinja, otkrila je jednom prilikom da deci često peva pesmice na srpskom jeziku i dodala da je srpski jezik izuzetno težak za učenje.

BONUS VIDEO: TOP 10 lepotica bez šminke

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram