Bivša manekenka i žena zavodnika iz Čuvara plaže već sedam godina je beskućnica

Foto: Chaos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nekad je krasila naslovne strane časopisa, a danas živi na ulici.

Loni Vilison, nekadašnji fitnes model i bivšu ženu glumca Džeremija Džeksona, koji se proslavio ulogom u seriji Čuvari plaže, nedavno su paparaci fotografisali u Los Anđelesu i to u prilično neslavnom izdanju.

Loni, koja je beskućnica još od 2016, viđena je na ulicama Venis biča, skupog kvarta u Los Anđelesu sa kolicima punim stvari i ogromnim koferom.

Foto: Credit line: RMLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pre toga, paparaci su je uslikali u pohodu na kontejnere i pronalazak starih, bačenih stvari.

Ove njene fotografije predstavljaju oštar kontrast nekada vrlo glamuroznom životu.

Foto: Credit line: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nekada zgodna i prelepa plavuša, koja je krasila naslovne strane nekoliko časopisa, došla je u ovu situaciju usled zavisnosti od kristal meta i brojnih problema sa mentalnim zdravljem.

Novinari su pre dve godine pričali sa Loni, prilikom čega je ona insistirala da „može da živi sama“ i da „ima sve što joj treba“ zbog bogatog okruženja u kom se kreće.

Foto: Credit line: SplashNews.com / Splash / Profimedia

„Nemam mobilni telefon. Imam hranu i mesto za spavanje. Tu i tamo dobijem neki novac, a hranu nađem u kantama ili u blizini prodavnica. Ovde ima mnogo toga. Niko se zaista ne brine za mene i ne želim da ih vidim, niti oni žele da me vide“, rekla je Loni, iako su se njeni poznanici u dva navrata organizovali 2018. kako bi joj pomogli.

Foto: Credit line: PrimePix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sunovrat nekada zgodne plavuše dogodio se 2016, kada je ostala bez posla asistenta u klinici za estetsku hirurgiju u Los Anđelesu. Nakon toga je navodno radila za trgovca nekretninama koji je na kraju nije isplatio, što ju je dovelo do emocionalnog, mentalnog i finansijskog kraha.

Foto: , Credit line: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sve je kulminiralo psihološkim problemima – uverila je sebe da je muče u njenom stanu strujom. Kako nije mogla ni da plati račune ni da pronađe stalan posao, Loni je na kraju izbačena iz stana u zapadnom Holivudu i primorana je da živi na ulici.

A kako je Loni izgledala na vrhuncu svoje slave pogledajte u nastavku:

*

Foto: Credit line: Chaos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

***

BONUS VIDEO: Čuvari plaže, nekad i sad

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram