Demi Mur dirljivom porukom čestitala rođendan Brusu Vilisu

Foto: Credit line: Eugene Adebari / Shutterstock Editorial / Profimedia

Čestitke koje su dirnule sve obožavaoce legendarnog glumca.

Brus Vilis proslavio je ove nedelje 68. rođendan, a iako se glumac nalazi u teškoj zdravstvenoj situaciji, rođendan je ipak obeležen, a mnoge su dirnule čestitke važnih žena iz njegovog života.

Sadašnja supruga Ema Heming (44) i bivša Demi Mur (60) posvetile su mu objave na Instagramu.

„On je čista ljubav. Jako je voljen. I uvek ću ga voleti. Srećan rođendan, slatko moje. Moja rođendanska želja za Brusa je da ga i dalje držite u svojim molitvama i najvišim vibracijama jer će njegova osetljiva duša u znaku Ribe to osetiti. Hvala vam puno što ga volite i brinete za njega“, napisala je Ema pored romantičnog videa Brusa i nje.

I bivša mu je čestitala rođendan – Demi Mur je uz video na kom Brus pozira s njihovim ćerkama pokazala i deliće proslave rođendana. Naravno, prisutne su bile i njegova supruga Ema i njihove dve ćerke, a može se videti i koliko je glumac ostareo poslednjih meseci.

„Srećan rođendan, BV! Drago mi je što smo proslavili danas. Volim te i volim našu porodicu. Hvala svima na ljubavi i toplim željama – svi ih osećamo“, napisala je Demi.

Foto: JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia

Inače, Brusova supruga Ema nedavno je demantovala glasine koje su kružile o tome kako se Demi uselila kod njih kući kako bi pomogla Emi da brine o  Brusu nakon njegove nedavne nove dijagnoze, frontotemporalne demencije.

***

BONUS VIDEO: Robert de Niro – veliki glumac i oskarovac

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram