Bili su u braku samo 12 dana – a u testamentu joj je ostavio 10 miliona

Foto: FKF / KCS Presse / Profimedia

"Uvek ću voleti Pamelu".

Kanadsko-američka glumica Pamela Anderson (55) svoju autobiografiju svetu bi trebalo da predstavi 31. januara. Njen život trebao bi biti prikazan u knjizi imena ‘Love, Pamela’, a objavljen će biti i istoimeni dokumentarac kojeg potpisuje Netflix.

U jednom od intervjua uoči dokumentarca, Pamela je priznala da je u legendarnoj seriji „Čuvari plaže“ zarađivala samo 1500 dolara po epizodi. Do kraja pete sezone zarađivala je 300.000 dolara po epizodi, što je mali iznos u poređenju s onim koji je primao njen kolega Dejvid Haselhof, piše Večernji.

Baš nakon te vesti, javio se i njen bivši suprug Džon Piters, s kojim je bila u braku samo 12 dana 2020. godine, i rekao kako joj je u testamentu već ostavio 10 miliona dolara.

Foto: VALERY HACHE / AFP / Profimedia

„Uvek ću voleti Pamelu. Štaviše, ostavio sam joj u testamentu 10 miliona dolara. Ona to i ne zna. Niko to ne zna. Govorim ovo prvi put vama. Verovatno ne bi trebao ni govoriti. To je samo za nju, bez obzira da li joj treba ili ne“, rekao je za Variety.

Glumica je u razgovoru za magazin People podelila nekoliko odlomaka knjige, a tada je i iskreno progovorila o svojim propalim brakovima. Pamela se udavala pet puta i to prvi put 1995. godine.

Tada je bila s Tomijem Lijem s kojim ima i dva sina, a brak je potrajao tri godine. Nakon toga, Pamela se udala za muzičara Kida Roka s kojim je prošla traumatično iskustvo gubitka bebe 2006. godine, a on je nedugo nakon toga zatražio razvod.

Godine 2007. udala se za proslavljenog igrača pokera Rika Solomona, od kojeg se rastala za manje od godinu dana, a glumica i pokeraš ponovno su se venčali i 2014. godine, no rastali su se u jednako kratkom periodu. Solomon je o tom braku u medije plasirao razne optužbe, a Pamela je zbog toga tražila zabranu prilaska.

Pamelin poslednji ljubavni pokušaj pre Pitersa odvio se 2021. godine. Tada se udala za svog tjlohranitelja Dena Hirsta, a ljubav se ugasila nakon 13 meseci.

***

BONUS VIDEO: Hana Selimović o golotinji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram