Bila je najlepša stjuardesa i voditeljka koja je nestala s radara – sad ima komentar o novim uniformama u srpskim avionima

Gledaoci TV Nova S imali su malo iznenađenje – u jutarnjem programu “Probudi se” pojavilo se nekada veoma popularno TV lice.

Nevena Madžarević ugostila je Tamaru Raonić – svojevremeno jednu od naših najpopularnijih i najlepših voditeljki.

Povodom deset godina srpske nacionalne avio-kompanije „Air Serbia“, kabinsko i letačko osoblje dobilo je nove uniforme koje je dizajnirala kreatorka Milene Bojić, koja se odlučila za detalje s elementima tradicionalne srpske odeće. Na svečanom predstavljanju nove radne garderobe za stjuardese i stjuarte podsetili smo se i starijih modela iz perioda JAT-a. U toj uniformi bila je i Tamara Raonić koja je svojevremneno pobedila na takmičenju za najlepšu stjuardesu u Beogradu, a kasnije je u Parizu osvojila i titulu najlepše na svetu. Potom je postala poznato TV lice.

Foto: Printscreen TV Nova S

Ona se sa 18 godina prijavila se na konkurs za stjuardese kompanije JAT i prošla. Naredne dve godine bavila se ovim zanimanjem, a potom je dala otkaz i počela da se bavi novinarstvom – tada je izjavljivala da nije mogla ni da zamisli da će se baviti novinarstvom i da se na televiziji sasvim slučajno.

Tamara Raonić Foto: Z.K.Munja/Grand

Usledila je audicija za voditelje na Trećem kanalu. Posle nekoliko eliminacionih krugova, dobila je posao, a njena prva emisija bila je “Svetlosti velegrada”, koju je radila sa rediteljem Stankom Crnobrnjom.

View this post on Instagram

A post shared by @estradni.arhiv

Ubrzo je njen talenat i harizmu primetio Saša Popović i ponudio joj da vodi „Grand šou“, što je ona i prihvatila. Brzo je postala zaštitno lice ove emisije, a onda je iznenada donela odluku da se povuče iz medija. Navodno se na ovaj potez odlučila kako bi se posvetila porodici.

Tamare već dugo nema u javnosti, ali danas se ponovo pojavila na ekranima budući da je gostovala u jutarnjem programu “Probudi se” na TV Nova gde je komentarisala nove uniforme naših stjuardesa, a celo gostovanje možete pogledati u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram