Bila je mis sveta, danas je holivudska zvezda, a iz rodne zemlje su je proterali

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia,BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia,Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Morala je da ode iz rodne zemlje.

Model, mis sveta, glumica, pevačica, jedna od najbolje stilizovanih žena na planeti… sve je to Prijanka Čopra. Ipak, iza glamurozne slike koju većina danas ima o njoj zapravo se krije ne tako lepa prošlost.

Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Naime, Prijanka je jednom prilikom otvorila dušu o tome zašto je morala da prekine karijeru u Bolivudu uprkos svom ogromnom uspehu tamo. Hrabro je progovorila o svim nevoljama s kojima se susrela u rodnoj Indiji i koliko joj je to teško palo.

Odbacili je sasvim

Samo nekoliko godina nakon što je osvojila titulu mis sveta 2000, Prijanka je uspela da izgradi uspešnu glumačku karijeru u Indiji, svojoj rodnoj zemlji. Ali uprkos tome što je tamo bila zvezda, na kraju se preselila u Ameriku da bi počela od nule.

Ispostavilo se da su je u filmskoj inustriji u toj državi potpuno skrajnuli. Izjavila je da se mučila u poslu sa određenim ljudima u Bolivudu i da je zato odlučila da se preseli u Holivud, uprkos tome što je uživala u radu na domaćim projektima.

Govoreći o svojoj odluci koja joj je promenila život, ona je priznala: „Bila sam gurnuta u ćošak. Nisu me birali na kastinzima, bilo je mnogo neslaganja, bila sam nezadovoljna“, prenosi BrightSide.

Foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Kazala je i da je shvatila da „nije dobra u igranju te igre“ i da joj treba odmor od svega i te loše atmosfere.

Od misice i pevačice do holivudske zvezde

Zbog svega lošeg što je iskuslila u domaćoj filmskoj industriji, Prijanka je rešila da ode. Tada joj se ukazala prilika da otputuje u Sjedinjene Države i da tamo počne da radi u muzičkoj industriji. Na kraju je zahvaljujući tome pre desetak godina potpisala ugovor sa Interscope Records.

„Kada se desilo sve to sa muzikom, pomislila sam, znate šta, idem u Ameriku“, kazala je Prijanka, koja je mis sveta postala 2000.

Ipak, nakon saradnje sa hip hop muzičarima, shvatila je da je više talentovana za glumu nego za muziku.

Tada je počela da traži uloge u Holivudu jer je, kako je priznala, osećala da ionako ima problema kod kuće samo što je glumila u filmovima u kojima je želela da igra.

Sreću našla u Americi

Foto: Luca Carlino/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Godine 2015. godine došao je veliki prokret kada je dobila glavnu ulogu u seriji Kvantiko u kojoj je igrala tri godine.

“Ta jedna audicija u toj fazi mog života me je zaista definisala“, kazala je tim povodom.

Od tada Čopra je napravila uspešnu karijeru u Holivudu. Pojavila se u nekoliko blokbastera, uključujući Baywatch i The Matrix Resurrections.

U Holivudu je pronašla i ljubav. Zavolela se sa muzičarom Nikom Džonasom za kog se udala 2018.i sa kojim ima ćerku Malti.

Njihovu ljubav nisu pokvarile ni stalne krtike koje Prijanka trpi jer je starija od njega 10 godina.

BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram