On je oženjen, ali će za nju zauvek biti tu: Tajna ljubav koju čuveni glumci kriju i 25 godina posle raskida

Sandra Bulok
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ona je bliska i s njim i s njegovom suprugom.

Sandra Bulok i Metju Mekonahi proslavili su se devedesetih, kada su se i upoznali na snimanju filma „Vreme za ubijanje“, nedugo nakon što je on raskinuo s koleginicom Ešli Džad, koja je s njima igrala u pomenutom trileru.

Iskre su se odmah pojavile i uskoro su Sandra i Metju Mekonahi bili par, a o njihovoj vezi nije se znalo gotovo ništa. Čak dve godine oni su uspevali da se skrivaju od javnosti i zadrže detalje svoje ljubavi za sebe, a toliko su se trudili da sačuvaju svoju privatnost da su više puta demantovali da su zajedno.

Bilo je međutim iz niza razloga očigledno da su Sandra i Metju zaljubljeni i mnogi izvori bliski paru pričali su o njihovoj sreći, ali im nije uspelo i 1998. godine su se rastali, piše glossy.rs.

Tek godinama kasnije glumica u jednom intervjuu nije negirala vezu kada je pomenuto da je „raskinula s Metjuom Mekonahijem“. Ipak, kasnije se držala priče da nisu bili zajedno.

„Možda je bilo trenutaka kada smo bili pomalo zaljubljeni jedno u drugo, ali smo uvek bili profesionalni“, rekla je Sandra.

Kako se pisalo, Metju Mekonahi nikada nije želeo da se viđa sa filmskom zvezdom, a Sandra je u tom trenuku bila jedna od najvećih na svetu, a uz to im je bilo teško da održe vezu jer su često bili na putovanjima zbog snimanja i njihova ljubav jednostavno nije imala šanse.

Ipak, i nakon raskida su ostali bliski, pa danas nije retkost videti ih zajedno, a glumčeva supruga Kamila Alveš i Sandra su dobre prijateljice. Nekadašnji par uspostavio je odnos pun nežnosti, a više puta su hvalili jedno drugo javno.

Kada su Sadnru nedavno pitali šta je postojalo između Mekonahija i nje, odgovorila je da su to bili „poštovanje i ljubav“, kao i da je to ono što ih usmerava jedno prema drugom.

Kako je tada istakla, nikada nije ni na trenutak sumnjala da će njihovo prijateljstvo opstati s kim god da Metju bude u budućnosti.

„Osećam se kao da Metju brine o meni. Bez obzira u kakvoj je životnoj fazi i u kakvoj sam ja, može i da bude oženjen, ja znam da ćemo biti bliski“, rekla je za Cosmopolitan jednom prilikom.

I sam Metju pričao je javno o tome koliko ceni Sandru, a na jednoj dodeli nagrada je u svom govoru bivšoj devojci uručio priznanje Decenija seksepila i rekao:

„Radio sam s tobom. Pokušavao sam da te poljubim, i uspešno i bezuspešno. Bila si mi režiserka, i u kratkom filmu, i pri izlasku iz mnogih noćnih barova.“

BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram