Bila je mis Srbije, a onda je nestala – gde je danas lepotica koja se udala za bivšeg dečka Ane Ivanović

mis
Foto: Zheng Weina / Avalon / Profimedia

Sećate li se nje?

Milica Jelić je 2010. godine izabrana za mis Srbije i predstavljala nas je na izboru za mis sveta godinu dana kasnije u Kini, u gradu Sanija.

Kada je ponela titulu najlepše Srpkinje, ova Beograđanka je imala 20 godina i tada je otkrila da je tako ostvarila san iz detinjstva.

„Titula mi mnogo znači i svakako da sam veoma ponosna na nju. Ovo je san koji sam sanjala još kao devojčica, a sada je postao realnost. Titula mi pruža šansu da steknem nova poznanstva, da putujem svetom i može mi predstavljati odskočnu dasku za afirmaciju mojih talenata“, rekla je pre 13 godina.

„Sve mi je već bilo poznato. Moram priznati da sam se nadala pobedi“, priznala je tada.

Zanimljivo je da se Milica takmičila na izboru za mis 2009. godine, kada je ušla u prvih 10 takmičarki.

Milica je jedna od retkih srpskih misica koja je nastavila da se bavi modelingom i nakon predaje krune Milici Tepavac 2011. godine.

A onda je ipak odlučila da se povuče iz javnosti kada je osnovala porodicu.

Antonio Ahel/ATAImages

Udaja za košarkaša

Ona je danas u braku sa tri godine starijim košarkašem Ivanom Paunićem, inače bivšim dečkom srpske teniserke Ane Ivanović.

Kako je jednom prilikom Milica otkrila, njoj i Ivanu je prvi susret bio sudbinski.

„Ne verujem u slučajnosti. Ivanu i meni bilo je suđeno da se sretnemo jer se naši bliski prijatelji druže. Ne mogu da kažem da je bila ljubav na prvi pogled, ali su bile obostrane simpatije. Nije što je moj suprug, ali je izrazito lep momak. Naravno, to nije bilo presudno da se zaljubim. Dopali smo se jedno drugom sa svim manama i vrlinama. U našem slučaju nije bilo prilike ni da, bar u početku, imamo maske koje ljudi često stavljaju sa željom da se predstave u što boljem svetlu. Čak i da smo to pokušali, prijatelji nam ne bi dopustili. I sa njegove i sa moje strane čulo bi se šta to izvodiš“, rekla je svojevremeno.

Građansko venčanje obavili su u junu 2016, kada je košarkaš igrao u Španiji i Milica, kao njegova verenica, nije mogla da dobije boravišnu vizu. Osim u Španiji, par je godinu dana živeo i u Turskoj.

U januaru 2018. godine Milica Jelić rodila je sina Luku koji im je danas centar sveta.

Crkveno venčanje, koje su toliko želeli, desilo se iz trećeg pokušaja. Kada su ga prvi put planirali, Milici je majka preminula, dok je manekenka bila u osmom mesecu trudnoće.

Kada su sledeći put pomislili da izgovore sudbonosno „da“, Ivan je doživeo povredu kolena od koje se jedva oporavio.

Na večnu ljubav pred Bogom zakleli su se u junu 2019. godine, u Hramu Svetog Save, a slavlje je potom organizovano u jednom luksuznom beogradskom hotelu.

Milica danas ima 33 godine, aktivna je na Instagramu gde sa svojim pratiocima deli trenutke iz svog života i reklo bi se da uživa u bračnom putovanju sa košarkašem i u odgajanju sina.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram