Bekam poljubio ćerku u usta i ponovo izazvao buru reakcija

Poznati 05. jan 202208:32
bekam
Foto: William Nikon/London Entertainment / Shutterstock Editorial / Profimedia

Slavni engleski fudbaler Dejvid Bekam praznike je proveo uživajući sa svojom porodicom. Kako je izgledala atmosfera pokazao je na svom Instagramu, ali pratiocima je za oko zapao detalj koji je izazvao brojne komentare osude.

Pored vatrometa i porodičnih fotografija, Dejvid je pažnju publike privukao poljupcem u usta sa svojom desetogodišnjom ćerkom, a koji je podelio javno.

U nizu fotografija i videa označio je kako se radi o „posebnim trenucima sa njemu najdražim ljudima“, ali javnost nije skrivala koliko ju je njegov potez iznova razljutio.

„Ovo nije normalno“, „Ček, koliko je njoj godina?“, „Bolesno“, „Razumem ljubav i te stvari, ali ovo je totalno neprimereno“, „Ovo prelazi sve granice roditeljstva“, „Mislim da je ona popriično odrasla za ovakve stvari“, pisali su pratioci.

Bilo je i onih kojima je njihov trenutak delovao slatko.

Bekam je već ranije objavljivao fotografiju gde malenu Harper ljubi u usta, a uprkos negodovanju i osudama njegovih obožavalaca, to ga nije sprečilo da sada sve ponovi.

Isto je radila i njegova supruga Viktorija.

Ipak, među poznatima oni nisu jedini roditelji koji ovo praktikuju sa svojom decom. Još neki od njih su Anđelina Džoli, Krisi Tajgen, Olivija Vajld, Hajdi Klum, Bijonse i mnogi drugi, piše klix.ba.

Podsećamo, Viktorija i Dejvid u braku su od 1999, a imaju četvoro dece – tri sina i ćerku.

BONUS VIDEO: DAN MAJKE TROJKI

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram