Apel iz Hrvatske: Pomozite švedskoj manekenki, ne sluti na dobro

Poznati 15. jun 202213:56 > 13:59
Švedska manekenka
Foto: BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Šveđanka je sada napravila haos u busu.

Nakon prilično neverovatne priče koja nam je stigla da je švedska manekenka okupirala „pusto” ostrvo u Hrvatskoj i da tera svakog ko mu priđe, sada stižu nove vesti koje sve čine još čudnijim.

Naime, švedska manekenka Izabela Lindblum (31) koja je na mesec dana bila uzurpirala rogozničko ostvro Jaz, pa na noge digla sve institucije „svojatanjem“ državnog ostrva, očigledno je napustila Rogoznicu.

Ali kako javlja Jutarnji list, ona je jutros oko 10 sati u Trogiru ušla u autobus koji je išao prema Splitu.

„Ona je potpuno nesuvisla, priča i svađa se sama sa sobom, zatim se posvađala s nekoliko putnika, a onda je napala i vozača. Govorila je: kuda ja to idem, kuda me voziš? On nije znao engleski, pa ju je to verovatno dodatno uznemirilo. Bojao sam se da ga fizički ne napadne i omete u vožnji i ugrozi nas sve. Zvao sam i policiju, a tamo su me pitali – jeste li vi lekar kad znate da joj treba pomoć… Molim vas, učinite barem vi nešto, bilo mi je žao i nisam mogao to da gledam“, kazao je za Jutarnji jedan Splićanin.

Navodi da je iz autobusa izašla na ulazu u Split i da je bilo vidljivo da ne zna ni gde je ni kuda će dalje.

„Ona je potpuno izgubljena, rekao bih da se radi o duševnim problemima, apelujem na sve da joj se pomogne jer ne sluti na dobro“, kaže ovaj čovek.

Podsetimo, poznata manekenka je u Hrvatsku stigla prošle godine, pa je neko vreme provela u Zagrebu, a onda krajem aprila počela da živi na ostrvcetu udaljenom od rogozničke obale pedesetak metara.

Nakon svega sada se uveliko priča kako je sve izvesnije da njeno ponašanje nije uzrokovano hirom ili buntom, već ozbiljnim psihičkim teškoćama.

BONUS VIDEO: Pireli kalendar 2022

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram