Anu Vintur očarao glumac nakon kraha braka dugog 16 godina

Ana Vintur Foto: Glyn KIRK / AFP / Profimedia

Glumac Bil Naji poklonio je čuvenoj urednici magazina Vogue, Ani Vintur, ruže uoči romantične večere u Rimu. Dugogodišnji prijatelji su se navodno još više zbližili nakon što se Ana prošle godine razvela od svog muža, s kojim je bila u braku 16 godina.

Popularni glumac i najuticajnija žena u svetu mode izgledali su raspoloženo dok su netremice gledali jedno u drugo tokom intimnog obroka u restoranu Pierluigi.

Na zajedničkoj večeri u italijanskom gradu, Ana je obukla u belu cvetnu haljinu, sa visokim vratom, koja je naglašavala njenu siluetu. Autfit su upotpunile sandale koje Ana Vintur nosi godinama.

Urednica modne Biblije Vogue i njen muž, telekomunikacijski tajkun Šelbi (75) bili su jedan od najmoćnijih američkih parova – ali 21 godinu nakon što je njihova ljubavna veza počela, u oktobru 2020. je okončana.

Prema nekoliko izveštaja u američkim medijima, romansa para počela je da se „hladi“ još 2013. godine, kada je otkriveno da 74-godišnji Šelbi duguje 1,2 miliona funti neplaćenih poreza državi. Već neko vreme kruže glasine da se možda vratio bivšoj supruzi Ketrin Brajan, čiji je drugi suprug, investicioni bankar Dejmon Mezakapa, umro 2015. godine.

A i za Anu i Bila tračevi ne prestaju – u januaru prošle godine su primećeni kako zajedno ručaju u Njujorku.  To nikoga ne čudi – o njima kruže glasine od 2015. godine jer su njih zajedno viđeni na brojnim modnim revijama, u pozorištima i restoranima u Londonu i Njujorku. Bil je uvek odbijao da komentariše da li je njihovo prijateljstvo ljubav.

Anin razvod dogodio se u trenutku kada je njen bivši zaposleni objavio kontroverzne memoare. Andre Leon Tejli ju je optužio ju je da koristi ljude i tvrdio je da ga je mrzela jer je za nju bio „prestar, previše gojazan, previše hladan“.

***

Bonus video: Monika Beluči

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram