Moćna Ana Vintur nosi samo jedne sandale – već 27 godina

Ana Vintur Foto: Lafargue Raphael/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ana Vintur je pretrpela neke udarce u karijeri, ali je i dalje najmoćnija žena modne industrije. Ona je čak tri decenije verna istim Manolo Blahnik sandalama.

Nedavno je održana Nedelje visoke mode u Parizu, a urednica Vogue-a Ana Vintur pojavila se na predstavljanju nove linije luksuznog parfema.

Nastao je iz saradnje prestižne francuske kuće Louis Vuitton i proslavljenog kanadsko-američkog arhitekte, Franka Gerija, piše Tportal.

Svečano predstavljanje parfema, Ana Vintur popratila je u prepoznatljivom stajlingu.

Uprkos tome može nositi šta god poželi, jer je u prevrtljivom modnom svetu njena reč poslednja, ova legendarna urednica dugi niz godina ne krije naklonost pojedinim modnim komadima, kao ni prepoznatljivoj bob frizuri koju nosi od 14. godine života.

Ana Vintur
Ana Vintur Foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Zanimljiv model haljine s dugim rukavima, koju krasi tie dye dezen, Vintur je uparila sa svojim omiljenim cipelama u boji kože (nude).

Upravo te sandale nosi od 1994. godine. Reč je o modelu s potpisom proslavljenog dizajnera obuće, Manola Blahnika, a iako su tokom godina doživele manje promene dizajna, Ani Vintur su najdraže su one najsličnije originalu iz 90-ih.

Njene omiljene sandale imaju dva ukršena kaiša koji prolaze jedan kroz drugi, a upravo takve je nosila i ovog puta.

Ana Vintur
Foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Svake godine slavna urednica naruči više komada omiljenih modela koji se neznatno razlikuju u dizajnu, a dolaze navodno i u više nijansi boje kože, kako bi mogla da ih kombinuje u zavisnosti od toga koliko je preplanula.

***

Bonus video: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram