Aniston šokirala fanove izjavom o okupljanju „Prijatelja“

Dženifer Aniston
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Iznenadilo me je jer je bilo kao - Zdravo, prošlosti, sećaš me se? Sećaš se kako je tad bilo bezveze", prisetila se Dženifer i istakla da okupljanje 'Prijatelja' za nju nije bilo samo sunce i duga, nego ozbiljan podsetnik na neke loše stvari.

Možda smo svi godinama jedva čekali okupljanje ekipe serije ‘Prijatelji’, ali za Dženifer to ipak nije bila najpametnija ideja.

U novom Q&A sa Hollywood Reporterom, glumica je govorila o tome kako je ponovni susret sa kolegama i poseta setu svetski poznate serije, koja se i dan danas gleda, vratila sećanja na „najteži period“ u njenom životu.

„Putovanje kroz vreme je teško“, rekla je ona, misleći na vraćanje u prošlost u Njujork iz 90-ih.

„Mislim da smo bili tako naivni kada smo ušli u to, misleći: ‘Koliko će ovo biti zabavno? Ponovo sastavljaju setove, tačno onako kakvi su bili.’ Onda dođete tamo i kažete: ‘O, dobro, nisam razmišljala o tome šta se dešavalo poslednji put kada sam zapravo bila ovde.’“

Dženifer Aniston na setu sa ekipom ‘Prijatelja’, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dženifer je otkrila da ju je to iskustvo „zateklo i iznenadilo“.

„Bilo je kao, ‘Zdravo, prošlosti, sećaš se mene? Sećaš se kako je tada bilo sr**e? Mislila si da je sve pred tobom i da će život nadalje biti samo prelep, a onda si prošla kroz verovatno najteži period u životu?“

„Sve je bilo veoma uznemirujuće i, naravno, svuda imate kamere, a ja sam već pomalo emotivna i reagujem tako, moglo bi se reći, tako da sam morala da izađem u nekoliko navrata. Ne znam kako su to zaobišli (u montaži).“, dodala je ona.

Dok je Džen pojasnila da je njena karijera bila „ništa drugo do blagoslovena“, priznala je da su ipak neke lične stvari totalno promenile ishod, od onog koji je očekivala i kom se nadala. Bez obzira na to, od tog perioda je poteškoće u životu dočekivala otvorenih ruku, jer ju je to, kako je rekla, učinilo „ženom kakva je sad“.

Naravno, Dženiferine poteškoće su uključivale naslovnice i provlačenje po tabloidima i svo ono medijsko ludilom početkom 2000-ih, posebno nakon njenog razvoda sa Bredom Pitom. Čak i krajem 2016. glumica je prozvala paparace za uhođenje i preterano medijsko praćenje i komentarisanje njenog tela. U razgovoru sa THR-om, 52-godišnjakinja je rekla da je naučila da prevaziđe buku koju mediji stvaraju uprkos tome što je „zaista bolna i gadna“, prenosi Buzzfeed.

***

Bonus video: Šajlo Džoli Pit – Ćerka Anđeline Džoli je najslobodnije dete Holivuda

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram