Amal Kluni nikada ne govori o svom braku – sada otkriva sve

dzordz kluni i amal kluni
Foto:Tiziana FABI / AFP / Profimedia

Amal Kluni je dala retki intervju o svom braku sa holivudskim glumcem Džordžom Klunijem, navodeći kako je srećna što je pronašla svoju veliku ljubav.

Amal i Džordž su stupili u brak 2014. godine u Veneciji, a nešto kasnije  su dočekali blizance, Aleksandra i Elu, koji imaju 4 godine.

Advokatica za ljudska prava je zvezda Tajmsovog izdanja „12 žena godine“ i tom prilikom je govorila o onome što joj daje pokretačku snagu u životu, koja stoji iza njene karijere.

„Sa svime što se danas događa u svetu, želim da imam dobar odgovor kada me moji blizanci sutra pitaju šta sam radila“, rekla je.

Razgovor je nastavila u pravcu svog odnosa sa Džordžom navodeći da je bran fantastičan.

„U svom mužu imam partnera koji je neverovatno inspirativan i koji me podržava. Imamo divnu kuću ispunjenu ljubavlju i smehom. Zaista sam srećnija nego što sam mislila da ću ikada biti“, kaže Amal.

„Osećam da sam zaista srećna što sam našla veliku ljubav u svom životu, a to što sam majka mi pomaže da uspostavim balans. Što se tiče moje javne slike koja je porasla, smatram da je jedino što mogu da uradim da to iskoristim medijski i skrenem pažnju na važnije stvari“, dodala je.

Foto:LOIC VENANCE / AFP / Profimedia

Džordž je ranije na podkastu izjavio kako je shvatio da je Amal „ona prava“.

„Oduzela mi je dah čim sam je upoznao. Bila je fantastična, duhovita, prelepa i ljubazna. Oborila me je sa nogu“.

On je takođe otkrio da je čekao pedesete da postane otac, jer je nije želeo da ima decu dok ne pronađe pravu osobu sa kojom će da osnuje porodicu.

„Nisam posmatrao život na način da će mi biti prazan i neispunjen ako ne budem imao decu, smatrao sam da živim dosta ispunjenim životom. Onda sam upoznao Amal i shvatio da je moj život u stvari bio vrlo prazan, a kada ubacite još dvoje dece u to shvatite da je vaš život bio zaista suviše prazan.“

Naveo je da ga očinstvo ispunjava i čini zadovoljnim, navodi Daily mail.

***

Bonus video: Vatrene haljine sa met gale

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram