Alka Vuica više ne izgleda ovako: Pevačica šokirala fanove promenom imidža

Foto: Instagram/alka.vuica

Alka je pozirala fotoreporterima i pokazala znatno drugačiji imidž.

Alka Vuica bila je nedavno na koncertu Borisa Novkovića u Zagrebu. Kako je otkrio ovaj muzičar, ona je bila jedna od onih s kojima se družio u bekstejdžu.

Alka je s kolegom Mladenom Burnaćem pozirala fotoreporterima i pokazala znatno drugačiji imidž. Oči je skrila naočarima za sunce, dok je kosu isplela u afričke kikice. Da nije nosila sako leopard dezena, po kojem je prepoznatljiva, retki bi na prvu pogodili da je to ona, piše story.hr.

View this post on Instagram

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica)

„Pratim šta je u trendu jer sam jako pomodna, ali najvažnije mi je da mi nešto dobro stoji i da mi se sviđa. Neke žene ni sa 20 neće obući ono što ću ja sa 60 godina. Sve zavisi od stava odnosa ka svetu koji određuju naš ukus u odevanju, ali i u načinu života“, rekla je nedavno.

Otkrila je i kako gleda na starenje i izgled.

View this post on Instagram

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica)

„Uvek mi je bilo važno kako izgledam, a što više starim, to mi je izgled sve važniji. Nekad sam u svakoj pozi izgledala odlično, bila sam jednostavno zgodna. To me razmazilo, pa sad na sve pazim i smeta mi kad vidim koliko se menjam. Nisam od onih žena kojima je svejedno. Ali meni nije svejedno ni kakva mi je kuća, volim da je sve uredno, složeno, ispeglano, mirišljavo. Jednostavno, volim da je lepo! A seksepil? To je nešto od čega smo sazdani, neko više, neko manje… Od seksa ne treba odustati dokle god ste poželjni. Seks pokreće svet, nije to neka tabu tema ili nesto što je zabranjeno… Drago mi je što je moja pesma seksi i što širi takvu vibraciju“, kazala je Alka.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram