Adrijana Lima mi je „prodala“ trikove za savršenu kožu

Foto:ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Tajna leži u jednostavnosti.

U jednom intervjuu poznata lepotica je rešila da otkrije koji su to koraci koji su zaslužni za njenu sjajnu kožu.

Drugačiji pristup nezi kože

„Čim se probudim, prvo što uradim nakon umivanja jeste da stavim kremu za sunčanje na lice. Osim toga retko kad stavljam neki proizvod za negu lica, ali imam posebnog kozmetičara u Parizu i, kada koristim proizvode za negu lica, koristim samo ono što mi on napravi.“

Naime, čovek kog Adrijana posećuje redovno od organskih materijala pravi posebne preparate za negu kože lica na osnovu trenutnog stanja vaše kože i organizma, tako da dobijate različite proizvode tokom različitih perioda godine i u zavisnosti od toga kako se trenutno hranite i kako živite.

Trik za sređivanje bubuljica

Svi mrzimo kada nas iznenadi bubuljica pred neki važan događaj, ali Adrijana zna staru bapsku foru kako da je se brzo rešite.

„Mi u Brazilu imamo foru da namažemo pastu za zube na bubuljicu i ona je isuši u toku noći, tako da je to jedina stvar koju praktikujem kada mi izađe bubuljica“, rekla je Adrijana.

Njena svakodnevna bjuti rutina

„Imam prirodno guste i dugačke obrve, pa volim da ih dodatno naglasim, a pošto sam ceo dan sa decom, od šminke na sebi imam samo maskaru i sjaj za usne. Ali kada se uveče spremam za neki izlazak, crveni karmin mi je must have, bez njega ne izlazim iz kuće.“

Njeno noćno rešenje za sređivanje kose

„U Brazilu stilizujemo kosu tako što je preko noći uvijemo ukosnicama, i to je to. Zavijem kosu, pričvrstim ukosnicama i legnem da spavam. Svaka Brazilka zna to da radi,“ kaže Adrijana za Elle.

Redovno vežba

Adrijana ne može da zamisli dan bez fizičke aktivnosti.

„Obožavam boks, ali kada putujem, tada najčešće trčim. Često boks kombinujem i sa dizanjem tegova, ali najčešće sama planiram svoje treninge u zavisnosti od toga kako se danas osećam.“

Kako se motiviše

Svima uvek fali motivacije pogotovo kada treba da se nateramo na trening posle napornog radnog dana, a zgodna manekenka i za to ima trik koji joj pomaže da ostane fokusirana i motivisana.

„Uvek motivišem sebe razmišljajući o rezultatima koje ću dobiti vežbanjem. Zdrav život i balans mi je veoma važan zato što mnogo putujem i često živim ubrzano. Zato je važno da se zdravo hranim i imam izbalansiran način života koliko god je to moguće“.

Njen uradi-sama trik za sjajnu kosu

„Uvek pomešam jedan ceo izgnječen avokado sa balzamom za kosu. Mislim da mi je zbog toga kosa uvek ovako sjajna“, kaže Adrijana.

***

Bonus video: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram