Zvezda Čuvara plaže: Kako sam se izvukla iz pakla alkohola

čuvari plaže
Foto: Splash News / Splash / Profimedia

Dona D'Eriko je tokom snimanja Čuvara plaže bila u senci Pamele Anderson, ali mnogi i danas pamte njen atraktivan nastup u popularnoj seriji. A danas, posle toliko godina, Dona slavi važan momenat u svom životu – godinu dana bez alkohola koji joj je uništavao život.

„Danas sam godinu dana bez alkohola. Mnogo lepih stvari je počelo da mi se događa otkad sam prestala da pijem. Počela sam da donosim razumne odluke u svakom aspektu svog života. Naučila sam kako da se zapravo nosim sa onim što mi izaziva stres, a ne da to zataškavam. Naučila sam da ne možeš da negiraš loše stvari jer ćeš tako otupeti i za lepe“, navela je Dona uz fotografiju koju je objavila na Instagramu, slaveći godinu dana bez alkohola.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Donna D’Errico (@donnaderrico)

Kako je dodala, život je lep jer je ona odlučila da takav bude i da je zato ponosna na sebe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bigeventny (@bigeventny)

Danas 53-godišnjakinja, Dona je 90-ih godina žarila u popularnom crvenom kupaćem sa malih ekrana.

Inače, nekoliko puta je pozirala za magazin Playboy, a prošle godine se skinula sasvim kako bi prikupila novac za spasavanje žrtava trgovine ljudima, školovanje ranjivih osoba i pomaganje preživelima da se vrate samostalnom životu, pišu na sajtu ShowBuzz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @celebrityclubvip

I dalje se bavi glumom, a među najnovijim filmovima koje je snimila su „116 MacDougal“ i „Escape from Area 51“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Page Six (@pagesix)

 

D’Eriko je bila u braku s rokerom Nikijem Siksom iz benda Mötley Crüe od 1996. do 2007. godine, a s njim je dobila ćerku Frenki-Džin Siks. Par je imao turbulentan brak tokom kojeg su zbog njegove zavisnosti nekoliko puta raskidali. Jednom prilikom Dona je izjavila kako joj je žao što je ušla u 40. godine, a nije pored sebe imala dobrog momka, prenosi People.com.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram