“Upotrebila sam surogat majku da mi rodi decu da ne bih ugrozila karijeru”

Foto: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Nisam želela da zbog trudnoće postanem ogorčena."

Džejmi Čung, koja nam je poznata iz raznih serija i filmova, sa mužem Brajanom Grinbergom je prošle godine dobila dečake blizance – preko surogat majke.

U skorašnjem intervjuu Džejmi je objasnila zašto se odlučila da iskoristi opciju surogat majke za svoje dečake.

Džejmi je napomenula da je bila užasno uplašena trudnoće zbog potencijalnih negativnih efekata koje bi drugo stanje donelo njenoj karijeri.

„Užasavala sam se toga da stavim svoj život na čekanje na dve i više godina“, rekla je ona.

„U mojoj industriji te lako zaborave ako ne radiš samo mesec dana. Stvari se tako brzo razvijaju u našem poslu.“

Surogat majčinstvo je opisala kao kompromis koji je postigla sa svojim mužem Brajanom, a spomenula je i brojne razloge zbog kojih je surogat majčinstvo stigmatizovano u svetu.

„Surogat majčinstvo i dalje prati sramota, to i dalje nije uobičajena praksa i mi nismo bili spremni da podnesemo osudu“, navela je ona, a prenosi BuzzFeed.

„Ljudi će verovatno pomisliti kako sam suviše gorda što nisam htela da budem trudna, ali je komplikovanije od toga“, nastavila je Džejmi dok je objašnjavala zašto je izabrala da surogat majka na svet donese njenu decu.

„Stvar je u tome što sam celog života radila kao luda da stignem tu gde sam sad. Nisam htela da izgubim buduće prilike zbog trudnoće. Ne želim da budem ogorčena zbog toga“, rekla je glumica.

***

Bonus video: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram