Ko je otac deteta Amber Herd

Foto: Drew Angerer / Getty images / Profimedia

Priča se da se radi o jednom od najuticajnijih muškaraca sveta.

Suđenje Džoniju Depu i Amber Herd je ukralo pažnju publike širom sveta, a bar sudeći po mrežama – Amber kod kuće živi mnogo mirniji život sa ćerkicom Unom.

Glumica je svoje dete predstavila svetu u julu 2021. godinem otkrivši da je rođena ranije u aprilu iste godine, a evo šta za sad znamo o njenoj jednogodišnjoj ćerki.

Prvog jula 2021. godine Amber je svet iznenadila fotografijom na kojoj grli svoju tek rođenu bebu. Tada je napisala da je uzbuđena jer može sa svojim fanovima da podeli ovu lepu vest.

„Pre četiri godine sam odlučila da želim da imam dete, ali želela sam da to uradim pod sopstvenim uslovima. Sad cenim i shvatam koliko je radikalno za nas žene da na ovaj način razmišljamo o jednom od najosnovnijih delova naših sudbina“, napisala je ona na svom Instagram profilu.

„Nadam se da ćemo stići do tačke gde je normalizovano da ne želim da imam prsten da bih imala krevetac. Deo mene želi da potvrdi da se moj privatni život nikoga ne tiče, a takođe shvatam da me priroda mog posla primorava da preuzmem kontrolu nad ovim. Moja ćerka je rođena 8. aprila 2021. godine, njeno ime je Una Pejdž Herd i ona je početak ostatka mog  života“, rekla je glumica.

Ona je takođe na internetu otkrila da je ona i „mama i tata“svojoj ćerki, nakon što ju je na svet dočekala uz pomoć surogat majke.

Amber je napisala: „Ja sam samo mama i tata. Ona je šef.“

Ko je otac deteta?

Amber je bila u vezi sa osnivačem Tesle – Ilonom Maskom, a Džoni Dep je tvrdio da je imala i vezu sa glumcem Džejmsom Frankom, ali nikada zaista nije otkriveno ko je zapravo bebin otac.

Šuškalo se da je Ilon Mask možda tata, ali da je dete rodila surogat majka sa DNK materijalom Maska.

Spisateljica Džesika Rid Klaus rekla je da bliski anonimni izvori tvrde da je Mask donirao spermu kako bi Herd mogla da zatrudni i da je on biološki otac devojčice. Mask se nikada nije oglasio tim povodom.

S druge strane pominje se i varijanta surogat mame i donatora spreme koji je osoba anonimna javnosti, ali poznata Amber Herd, piše Hello.

***

Bonus video: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram