Osveta Keri Fišer – jezik u Tifani kutiji za predatora

Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Kada joj se drugarica, Heder Ros, poverila da ju je jedan holivudski producent seksualno uznemiravao, Keri Fišer je uzela stvari u svoje ruke.

Heder Ros, koja je u tom trenutku radila u filmskoj industriji, ispričala je Keri kako ju je 2000. godine neimenovani producent seksualno napao u svom automobilu.

Ros je ovu priču ispričala na američkoj radio stanici 94.9 MixFM.

Kako je sve počelo

Priča je zapravo počela tako što je Heder Ros kontaktirala dotičnog producenta, u pokušaju da se uključi u njegov novi projekat.

Kada su se našli, producent ju je uvukao u svoj auto i opkoračio je. Heder je u toj radijskoj emisiji objasnila da je uspela da ga odrgurne sa sebe i da joj je on na to rekao: „E, sad, nikada nećeš snimiti film u mom gradu i marš napolje iz mog auta.“

Kada je Keri to čula, odlučila je reaguje na svoj način.

Keri uzima stvari u svoje ruke

„Oko dve nedelje kasnije, poslala mi je poruku: ‘Upravo sam videla [ime] u Sony studiju. Znala sam da će verovatno biti tamo, pa sam otišla u njegovu kancelariju i lično isporučila Tiffany kutiju s belom mašnom'“, rekla je Ros u emisiji.

„Pitala sam je šta je bilo unutra, a ona je rekla: ‘Kravlji jezik sa porukicom u kojoj je pisalo – ako ikada više dodirneš moju dragu Heder ili bilo koju drugu ženu, u sledećoj isporuci će biti nešto tvoje, i to u mnogo manjoj kutiji!“

Heder je dodala da je samo saznanje, da joj je glumica iz Ratova zvezda, držala leđa, ostavilo trajan utisak na nju.

Foto: Derek Storm / Splash / Profimedia

„Osećala sam se opčinjeno. Pre svega, ta žena koju volim kao prijateljicu, nije bila samo lažna holivudska drugarica. Eto ko je bila Keri Fišer. Ona je znala kako da odgovori i saspe ti istinu u lice,“ priseća se Heder.

Keri Fišer, najpoznatija po ulozi princeze Leje u filmovima iz Ratova zvezda, preminula je u 60. godini u decembru 2016.

***
Bonus video: MONIKA BELUČI


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram