Neobična priča devojke koja je u 16. na lutriji dobila dva miliona evra

Foto: Jim Clarke / News Licensing / Profimedia/Instagram

Danas ima 34 godine prošla je kroz pakao.

Kali Rodžers je imala samo 16 godina kad je 2003. godine na lutriji osvojila dva miliona evra (1,8 miliona funti). Ona je potrošila veći deo svoje nagrade na lekove i estetsku hirurgiju, a sada je otkrila da se vraća u školu da bi postala medicinska sestra.

Lutrija
Foto: S Meddle/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Keli danas ima 34 godine i potrošila je oko 20.000 evra na operacije grudi, 340.000 evra na garderobu i čak 570.000 evra na ‘poklone’ prijateljima i porodici, posle čega je ostala bez novca. Sada, posle svega, svesna je da je mnogo toga trebalo da radi drugačije.

„Posvećenost i rad na sebi da postanete bolja osoba se isplate. Tako sam ponosna na sebe i budućnost koju stvaram za svoju malu porodicu“, rekla je Kali nedavno pošto je otkrila da se školuje za medicinsku esetru.

Ona je osvojila džekpot kada je bila tinejdžerka i zarađivala četiri evra na sat, a tada je živela u hraniteljskoj porodici.

Lutrija
Foto: Jim Clarke / News Licensing / Profimedia

Pre dve godine bila joj je izrečena 22-mesečna zabrana vožnje nakon što se džipom zabila u živu ogradu dok je bila na kokainu, piše The Sun. Policija je morala da je isprska biber sprejom u poteri tokom koje je skrenula sa seoskog puta.

Godine 2018. dve žene su napale Kali nakon noćnog izlaska, ostavivši je bez svesti sa slomljenim rebrima, razbijenim zubima, potresom mozga i trajnim oštećenjem vida.

U martu 2021. objavljeno je da je od banke tražila kredit uprkos svom dobitku od dva miliona evra iz 2003.

Sama je pričala o tome da bi kompanije koje se bave lutrijom trebalo da nametnu starosnu granicu za igrače, nakon što ju je sopstveno bogatstvo izbacilo iz koloseka i otežalo joj da veruje ljudima.

Lutrija
Foto: Jim Clarke / News Licensing / Profimedia

„Imaš samo 16 godina i svu tu odgovornost. U tim godinama možete dobiti najbolji savet ikad, ali niste u poziciji da slušate. Bila sam premlada. Preko noći sam od bezbrižnog deteta postala odrasla osoba“, rekla je.

Ranije je ispričala kako je zbog dobitka na lutriji sa tako malo godina njen život krenuo nizbrdo. Nekoliko nedelja posle osvajanja nagrade, upoznala je Nikija Losona, oca svoja dva najstarija deteta i preselila se u kuću vrednu 200.000 funti. Ali pet godina kasnije, njena veza se raspala i pokušala je samoubistvo.

Najniže je pala kad su joj oduzeli decu, a onda je potrošila 20.000 evra na operacije grudi ne bi li vratila samopouzdanje.

Danas samo želi da živi normalno sa svojom decom i potpuno je posvećena školovanju koje će joj omogućiti da dobije posao medicinske sestre.

***

Bonus video: Nina je jedna od retkih automehaničarki u Srbiji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Instagram