„Napumpane sponzoruše“: Britanac žestoko opleo po Srpkinjama

Klub
Foto: Arclight / Alamy / Alamy / Profimedia

„Sponzoruše, pumpaju usne…“

Kako naše devojke izgledaju u očima jednog mizoginog Britanca? On je uz salvu uvreda nedavno na Reditu izneo svoje mišljenje o ženama u Srbiji i taksativno naveo na kakve je navodno naišao. Izgleda da je popio dosta odbijanja, pa je rešio da svoj bes ispolji sramnim postom u kom se generalizuju žene iz Srbije.

Njegovu objavu prenosimo u celosti.

„Srpkinje su mnogo teške. Ovde sam skoro godinu dana, mršav sam, visok oko 181 cm i poreklom sam Srbin, rođen u jednoj zemlji na Zapadu. Uvideo sam da mnoge Srpkinje spadaju u jednu od ove četiri kategorije:

Devojka nalik na Sandru Afriku koja jure pare

Napumpala je usne, kvarcuje se. Neće pogledati frajera osim ako ne vozi BMW ili porše, a koji je stekao mutnim poslovima u Nemačkoj ili Švajcarskoj. Voli Cecu, ide na splavove i na društvenim mrežama obhavljuje fotografije iz Lefkade i Budve.

Devojka prirodnog izgleda koja se pravi da nije sponzoruša

Pretvara se da je ne zanimaju isključivo frajeri viski 190 cm koji voze sportska kola. Voli eks ju rok, ali povremeno i turbo folk.

Nezavisna žena koja gradi karijeru

Ne mora da znači da juri novac, ali neće se posvetiti nikome ko ne izgleda kao Kris Hemsvort.

Studentkinja hipsterka

Zna sve i opskurnim bendovima brit popa devedesetih. Misli da je Zapad mnogo bolji od Srbije i pita se šta ću ja ovde. Voli da se druži, ali uglavnom sa užim krugom prijatelja. U vama će videti samo ortaka.

Devojke iz prve tri kategorije su hladne i gledaće vas kao bezvredno biće osim ako niste bogataš visok najmanje 187 cm. Najviše sreće sam imao sa devojkama iz četvrte grupe, ali tu nema romantike, sve je samo druženje.

Mnogi me napadaju da sam nesiguran, ali ja nisam ružan, ima dobar pristup. Nisam bogat, ali svakako imam dovoljno kad se pogleda Srbija. Samo smatram da je izuzetno teško imati seks ili naći devojku u Srbiji, i generalno na Blakanu, posebno u odnosu na moju zemlju.

Ovde žene privlače mačo mukarci, uglavnom bogati. Reklo bi se da žene u Srbiji, koja je tradicionalna, traže snažnog partnera. One bi najpre imale seks na jedno veče sa nekim mafijašem ili košarkašem na splavu.

Inače, u Beogradu sam imao više dejtova sa Ruskinjama u poslednja dva meseca nego što sam imao sa Srpkinjama u godinu dana.

Ne znam zašto me ljudi napadaju, ja ne mrzim žene, pa ni one koje me odbiju. Ja jednostavno prenosim realnu sliku, onako kako sam je iskusio, prenosim svoje iskustvo o Srpkinjama u odnosu na žene sa Zapada. Ovo nije napad na žene u Srbiji.“

BONUS VIDEO: Muške simpatije iz mladosti

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram