Žene iz Srbije otkrivaju kako je izgledalo njihovo najgore pijanstvo

Foto: Robert Melen / Alamy / Alamy / Profimedia

Ne ponovilo se.

Svi smo se nekada u životu napili toliko da smo uradili neke stvari koje, da smo trezni, sigurno ne bismo. Mnogi od nas imaju neke najluđe priče koje su im se dogodile u životu i uglavnom je sastavni deo tih priča – alkohol. Nekih priča se sećamo sa osmehom na licu, dok su druge zastrašujuće i ne želimo da se ikada ponove.

Pitali smo žene iz Srbije da nam ispričaju svoja najgora pijanstva i ovo su odgovori.

Sofija 33

Mrzim da se prisećam ovoga s obzirom da sam sada udata ali ajde, svi smo pravili greške kad smo bili mladi. Ljubila sam se sa sedmoricom likova isto veče. Bila sam na nekom rođendanu, pričala sam sa svima, popila „boga oca“ i krenula da ljubim sve momke koji su mi bili slatki. Jednostavno mi se ljubilo, oni su se tu našli i šta sad. Neke od tih momaka i danas sretnem ponekad. Mladost ludost, jebiga.

Foto: Martin Bertrand / AFP / Profimedia

Nataša 35

Ovo bukvalno nikada neću zaboraviti. Dovela sam neko nepoznato kuče u svoju kuću, misleći da je moje. Vraćala sam se iz grada, pokupila tog jadnog psa ko zna gde i tek kad sam ušla u stan shvatila sam da to nije moj pas jer je moj pas bio u stanu. I ništa, tako pijana sam ga nahranila, izvela ispred zgrade i to je to.

Milica 25

Ja mislim da sam u svom životu više spavala u busu nego kod svoje kuće. Ne mogu da izdvojim svoje najgore pijanstvo jer je meni svako pijanstvo najgore i uvek se desi ista stvar. Krenem kući, uđem u bus i probudim se četiri sata kasnije na drugom kraju grada. Koliko god se trudila da ne zaspim, uvek ista priča – obrnem nekoliko krugova busom, dešavalo se i da me vozači bude. Jednom sam tako izgubila i telefon. Dobro je što se selim uskoro, pa neću toliko koristiti bus.

Foto: Huw Evans / Shutterstock Editorial / Profimedia

Marija 27

Ovo je moje najgore i najstrašnije pijanstvo. U Beogradu se održavao neki veliki koncert na kom su nastupali poznati pevači i ja sam sa društvom krenula da pijem već oko pet popodne. Sve je bilo super, provela sam se na koncertu ali kao i uvek, išlo se dalje u klabing. Došli smo u jedan klub i meni su samo pristizale neke votke, a ja votku ne podnosim.

Otišla sam do wc-a da povraćam i zaspala na wc šolji. Probudio me je glas konobara koji je govorio kako „neka devojka overava u wc-u“. Digla sam se, izašla i shvatila da je klub prazan, da je svanulo i u tom trenutku mi je bilo jako neprijatno jer su me svi zaposleni gledali. Najstrašnije od svega je to što se uopšte ne sećam kako sam stigla kući. Odvratan je osećaj kad imaš rupu u sećanju jer ko zna šta sam radila u tim momentima.

Ljubica 28

Popela sam se u štiklama na barski sto na pena partiju, pala u penu i iskrivila zglob. Ne znam uopšte šta mi je bilo u glavi u tom trenutku, ali valjda kad si pijan ne razmišljaš previše o posledicama i eto zbog gluposti, nisam lepo hodala mesecima.

Foto: Martin Bertrand / AFP / Profimedia

Ivana 24

Moje najgore pijanstvo je definitivno bilo kada sam ispovraćala tadašnjem dečku kuću sedam puta. Sećam se da je išao iza mene sa krpom i čistio. Na kraju sam se i po krevetu ispovraćala. Sada mi ga je malo žao kada se setim toga.

Anđela 31

Kampovala sam na moru sa drugaricom, napile smo se jedno veče i krenule do kampa na spavanje. Usput smo shvatile da nemamo nikakvu lampu kod sebe, telefoni su nam se isključili i krenule smo tako po mrklom mraku, pijane da se gegamo po putu. U jednom trenutku dok smo se cepale od smeha, ja sam izgubila ravnotežu i pala u žbunje puno trnja. Krenula sam da vrištim, nisam mogla da se pomerim koliko me je sve peckalo i bolelo.

Drugarica je krenula da me izvlači, ali joj nije baš išlo od ruke jer je i ona bila razvaljena. Uspela sam nekako da ustanem, da se očistim i tek kada sam se probudila ujutru sam videla posledice tog pada. Bila sam sva u ogrebotinama i imala sam trnje po leđima.

Foto: sbastien Baussais / Alamy / Alamy / Profimedia

Nisam mogla da idem u vodu jer me je sve peklo od soli, bukvalno sam imala otvorene ranice.

Slobodno mogu reći da mi je odmor bio upropašćen jer nisam mogla da se opustim uopšte, čak nisam mogla ni da spavam jer kako god da legnem sve me peče. Od tada ne pijem rakiju.

Tijana 29

Posvađala sam se s dečkom, izašla iz stana i krenula peške da idem ne znam ni sama gde. Samo sam se šetala po gradu i na kraju sam zaspala u nekom parkiću, svi živi su me tražili, imala sam 100 propuštenih poziva.

***

Bonus video: Najinteligentniji ljudi sveta

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram