Ispovest voditeljke koja je imala devet pobačaja zaredom

Njena priča 23. feb 202219:03 > 19:27
Debi Matenopoulos, Foto: Duane Prokop / Getty images / Profimedia

Voditeljka Debi Matenopoulos podelila je sa svetom da je, nakon što je rodila svoju ćerku Aleksandru pre sedam godina, u tajnosti doživela devet spontanih pobačaja tokom svog rada na televizijskoj emisiji 'Home & Family'.

U epizodi podkasta ‘Allison Interviews’ bivša ko-voditeljka emisije The View govorila je o svom srceparajućem iskustvu sa pobačajima, te da ih je, dok je radila na ovoj Hallmarkovoj emisiji, doživela čak devet, potpuno tajno.

„Imala sam dovoljno sreće da dobijem ćerku Aleksandru, ali nažalost, ranije nisam pričala o tome, posle Aleksandre, imala sam velike poteškoće da ostanem trudna. Imala sam devet spontanih pobačaja“, rekla je ona voditeljki Alison Kugel.

Mnogo puta je pokušavala, a samo jedna osoba iz radnog okruženja je znala šta se dešava u njenom životu.

„Bila sam trudna otprilike pet godina zaredom i niko osim mog stiliste nije znao da sam trudna. Izgubila bih ih, uvek. Prve tri su bile zaista teške, a onda sam nakon toga došla do tačke u kojoj sam bila kao: ‘Je li ovo šala? Stvarno?!’ Srce mi je bilo slomljeno toliko puta da sam došla do tačke kada sam rekla: ‘Ok, ovo je ono što univerzum i ono što Bog želi, i ovako treba da bude’“, priseća se ona.

Tako da je jednostavno prestala da pokušava…

„Prestala sam da pokušavam jer sam se osećala tako poraženom, a Bože, ja toliko volim bebe. Kada gledam male bebe, zabole me jajnici“, priznaje ona.

Vlasnica firme Ikaria Beauty kaže da bi i dalje „volela da svojoj ćerki podari sestru, možda čak putem usvajanja“.

„To nije isključeno, ali proći kroz to ponovo… Imam slabu tačku prema svima koji su ikada imali pobačaj“, kaže ona.

Podelila je i koji je bio „najgori“ spontani koji je imala.

„Verovatno mi je najgore bilo kada sam u tom trenutku bila otprilike četiri meseca trudna i morala sam da vodim crveni tepih Golden Globes za Insajder. Imala sam dilataciju i kiretažu u subotu, a onda sam morala da budem voditeljka dodele nagrada u nedelju“, priseća se Debi.

Ona takođe ističe da obožava što je majka svojoj ćerci Aleksandri.

„Gledajući sada unazad, mislim se, Bože, da sam znala kako je biti majka, počela bih mnogo ranije. Bila bih tinejdžerska trudnica. Da sam znala da ću ovoliko voleti da budem mama, imala bih dvadesetoro dece“, kaže ona.

***

Bonus video: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram