Kako je bivšoj ženi Erosa Ramacotija sekta rasturila brak

Mišel Hunziker, Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mišel Hunziker je prva supruga Erosa Ramacotija, a njihov brak se raspao zbog pakla sekte u koju je uplovila.

„Priča zvuči: Isus Hrist je imao sestru, koja se zaljubila u rimskog vojnika, izdala je brata i otišla s vojnikom u Rim. Ali Rimljani nisu hteli ni da čuju za nju, pa je živela u bedi i siromaštvu. Bila je to kazna za izdaju. Ta sestra sam bila ja. Verovala sam da sam to bila u prošlom životu i da na plećima nosim tu krivicu”, ispričala je Mišel, voditeljka i nekadašnja supruga italijanskog pevača Erosa Ramacotija u intervjuu koji je dala u kafiću u Milanu novinaru nemačkog lista.

Verovala je i u to da je u prošlom životu bila supruga bivšeg nemačkog SS-ovca, ali nije sprečila njegove zločine. Godinama je bila veganka, zato što se čak i pica pravi od “demonovih sastojaka”. Otkriva da godinama “nije imala seks”, i da je uvek neko bio pored nje da je kontroliše. Četiri godine nije komunicirala s majkom i starim prijateljima. Uništili su joj brak s Ramacotijem i oduzeli mnogo novca.

Sredinom 90-tih godina prošlog veka Mišel je imala 18 godina i radila je kao model. U Italiji je bila poznata s reklamnog plakata. Zabavljala se s Ramacotijem, u koga je bila zaljubljena do ušiju. Godine 1996. rodila im se kćerka Aurora, a dve godine kasnije su se venčali.

„Živela sam u bajci”, kaže ona.

Međutim, ožiljci iz detinjstva su ostavili traga. Roditelji su se razveli, otac, koga je obožavala, počeo je da pije i izgubila je kontakt s njim.

„Eros je bio divan, sve je činio za mene, ali je često bio na turneji, a ja sam ostajala sama kod kuće”, otkrila je.

Mučile su je sumnje i pitanja s kojima se suočavamo u 20-tim godinama. A onda je počela da joj opada kosa, pa je zatražila pomoć žene po imenu Klelija, tzv. prana terapeutkinje.

„Bila je blaga i lepa i slušala me je. Imala sam osećaj da me otac ne voli. Klelija je to iskoristila. Čule smo se deset puta dnevno. Kosa je prestala da mi opada. Klelija mi je rekla da prestanem da pušim i ja sam prestala. Imala sam nekoga da me sasluša”, rekla je tada Mišel.

Kada je posetila Kleliju, u njenom stanu je bilo još 20 ljudi. Tamo je saznala za tzv. “channelling” (komuniciranje s mrtvima preko kanala).

„Klelija nas je učila da smo izabrani zato što imamo sreću da spasimo svoje duše i da nam duše umrlih šalju poruke kroz kanal. Rekla mi je da moram da se odvojim od ljudi koji me ne vole, jer mogu samo da mi naude.”

Mišel Hunziker, Foto: ©SGP/FameFlyNet Italy / SGP / Profimedia

Ispričala joj je da je Ramacoti u prošlom životu bio rimski vojnik koji ju je gurnuo u siromaštvo.

„Moj muž je odavno gajio sumnje prema Kleliji i njenoj sekti. Jednog dana me je stavio pred svršen čin: Ili oni, ili ja”, navela je Mišel  koja se u tom trenutku odlučila za novu “porodicu”.

U to vreme je postala poznata i u Nemačkoj – kao voditeljka u prvoj sezoni programa “Nemačka traži superzvezdu”. Oduševila je publiku svojim osmehom, ubirala aplauze. Otkud onda osećaj da je nevoljena?

„Nije to tako jednostavno. Publika nije bila tu kada sam uveče bila sama kod kuće. Publici nisam mogla da ispričam ono što mogu da ispričam nekome ko me voli”, objašnjasnila je ona.

Mišel Hunziker, Foto: Erba Marco/ Guindani Stefano/ Trovati Stefano/SGP / SGP / Profimedia

Danas ima 45 godina, i skoro je raskinula dug odnos sa naslednikom i šefom modnog koncerna “Trussardi”, s kojim ima dve kćerke.

Ipak, čini se da sada zna šta je ljubav, ali ranije nije bilo tako: kao 17-godišnjakinja je došla u Milano, postala manekenka, zatrudnela u 19. Od vremena u sekti prošle su godine i kaže da nema nameru da ih tuži. Klelija i udruženje živeli su od njenog novca, bili su njena agencija, čak su joj odredili Klelijinog sina za dečka.

Bila je odlučna i napustila je sektu, prenosi Azra.ba.

„Rekli su mi da ću umreti ako odem. Verovala sam im, ali u tom trenutku mi je bilo svejedno, htela sam da budem s ćerkom, makar posle toga i umrla”, kaže ona.

***

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram