Devojka koju je manijak napao u busu prima jezive poruke od osuđenog predatora

Foto:Jack Carey / Alamy / Profimedia

"Imam pravo da te pipam jer sam ja muško, a ti žensko".

M. M. (22) je devojka koja je u gradskom prevozu u Beogradu dozivela pravi horor. Nju je u prepunom autobusu napao manijak.

Na sreću, devojka je uspela da se odbrani, iako joj niko nije pomogao, a onda je ovaj tragičan događaj podelila na svom Instagram profilu kako bi što više ljudi videlo šta se dešava u glavnom gradu Srbije i kako nijedna devojka više ne bi doživela ovakvo iskustvo.

Njenu objavu prenosimo u celosti:

„Danas oko 13h, ušla sam u gradski autobus 33 (kod centra za kulturu Vlada Divljan), bila je ogromna gužva, a ovaj dečko je prvo pokušao da mi zavuče ruku u helanke na samom ulazu u autobus, a potom je to uradio kada smo ušli, počeo je da me pipka, ja sam se okrenula istog momenta i lupila mu šamar i počela da vičem ‘da li je normalan’ i ‘šta radiš to’, a on mi je sklonio šiške sa lica i rekao da želi da me gleda dok to radi!!! Zatim je stavio ruke na moje grudi, i rekao da svi mogu samo da me gledaju, a jedino on da me ima. Počela sam da vičem i da ga udaram po rukama i pokušavala da ga sklonim od sebe, ali gužva je bila ogromna, vozač autobusa nije hteo da stane IAKO JE VIDEO ŠTA SE DEŠAVA, tako da sam bila primorana da čekam stanicu kako bih izašla iz autobusa. Zapretila sam mu policijom, a on je rekao da ima pravo da me pipa jer sam ja ŽENSKO, A ON MUŠKO?!!! Kada sam pozvala policiju, počeo je da beži naravno, ja sam ga slikala da bih policija imala što bolji opis ovog manijaka. Da napomenem, da od prepunog autobusa, NIKO OD MUŠKARACA NIJE POKUŠAO DA MI POMOGNE, samo neka žena je prokomentarisala da je manijak i to je to. Molim vas, delite, kako bi što pre saznao identitet ovog debila… zaista ne bih želela da još neka devojka doživi tu neprijatnost, dok drugi samo nemo posmatraju“, napisala je devojka pored fotografije ovog muškarca.

U međuvremenu, policija je uhapsila E. M. (28) zbog krivičnog dela polno uznemiravanje.

Međutim, ovde nije kraj. Ista devojka je podelila na svom Instagram profilu poruke drugog manijaka koje je dobila nakon objave o incidentu u busu.

U porukama koje je dobila, piše da se pomenuti muškarac seksualno uzbudio dok je čitao o ovom događaju iz busa. Takođe, on naglašava da je i sam napadao devojke po gradskom prevozu, te da je zbog toga bio u zatvoru. Zatim sledi čitav niz bolesnih uvreda.

Foto:Twitter
Foto:Twitter
Foto:Twitter
Foto:Twitter

Ove poruke su završile na Tviteru, a u jednom od komentara ispod ovog posta, navodi se da je ovaj slučaj prijavljen policiji.

Podsećavamo vas da je večeras u 21h zakazan ženski protest „Preuzmimo noć“ na Trgu Republike. Vreme je da strah koji često osećamo u noći zajedno razbijemo na ulicama.

***

BONUS VIDEO: Šerijatsko pravo – Avganistan u strahu od surovih kazni

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram