Blistavi um najveće prevarantkinje iz visokog društva

Anna Delvey
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Osuđena prevarantkinja čiji zločin je glavna tema serije "Inventing Anna" se izdigla iznad svega što joj se dešava i ima novi "pakleni" plan.

Ana Sorokin, osuđena prevarantkinja koja se predstavljala kao Ana Delvi, tema viralne priče New York magazina i inspiracija Netflix serije „Inventing Anna“, navodno radi na svom sledećem projektu – rijaliti TV seriji.

Anna Delvey
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

„Prevarantkinja iz Sohoa“, rođena u Rusiji, koja je trenutno u kućnom pritvoru nakon što je prekoračila svoju američku vizu, biće domaćica večera za slavne ličnosti, džetset, bogataše, umetnike. Večere će organizovati u svom stanu na Menhetnu, a sve to će pretvoriti u rijaliti seriju pod nazivom Delvei’s Dinner Club.

Sorokin, koja je tek napunila 32 godine, puštena je iz imigracionog pritvora u oktobru, a već je odslužila kaznu posle presude iz 2019. za pokušaj krađe.

Anna Sorokin
Foto: TIMOTHY A. CLARY / AFP / Profimedia

Serija bez scenarija će navodno prikazivati Anine razgovore sa svojim cenjenim gostima o temama kao što su njena kriminalna prošlost, njena reputacija prevarantkinje, pokušaji rehabilitacije imidža i njena izolacija zbog kućnog pritvora. Potencijalni gosti? Ilon Mask, Madona i jedna Srpkinja – Marina Abramović. Niko još od njih nije zvanično potvrdio učešće, ali producenti rade na tome da ispune želje „domaćice“ Ane.

Anna Delvey
Foto: Janet Mayer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Rijaliti će kako piše u najavi „otkriti pravu ženu koja se nalazi ispod svega što smo pročitali i videli o Ani“.

Sorokin je odslužila skoro pet godina zatvora jer je ukrala oko 200.000 dolara od investitora dok se predstavljala kao lažna naslednica. Njen zločin je detaljno opisan u priči iz 2018. novinarke Džesike Presler za New York magazine, a taj tekst je poslužio kao osnova za Netflix seriju.

Anna Delvey
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Netflix je Ani platio 320.000 dolara za prava, ali je najveći deo tog iznosa otišao na njeno plaćanje onoga što je ukrala, poreze i pravne takse.

Večera sa Anom Delvi je, naravno, samo početak njenog novog puta. Trenutno piše knjigu o svojim iskustvima, u februaru 2022. potpisala je ugovor da glumi u dokumentarcu o svom životu nakon zatvora. Da li će moći da popravi svoj imidž? Moraćemo da sačekamo početak njenog šoubiznis vaskrsnuća.

***

Bonus video: TOP 10 najlepših srpskih brineta

*

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram