Zvali su me „kanta za smeće“ zbog osmeha – sad mi zavide

Foto: Printscreen Twitter/ paigeygxx

Operacija koja joj je promenila život.

Osmeh Pejdž Grifin (26) su prozvali „kantom za smeće“ zbog jednog crnog, jednog braon i jednog zelenog zuba još u osnovnoj školi, a gadni komentari su nastavili da je prate i kao odraslu osobu.

To ju je proganjalo kroz život, a zbog manjka samopouzdanja, Pejdž je izbegavala da pokaže zube i nikad se nije smejala u društvu.

Tokom godina išla je kod raznih zubara koji nisu mogli da pronađu uzroke zbog kojih ima tako loše zube, a trolovanje ju je pratilo i na društvenim mrežama kada je otvorila profil na TikToku.

Pejdžine društvene mreže bile su bombardovane gadnim komentarima – ali neki saosećajni pratioci su joj predložili da napravi stranicu za stomatološku podršku, nakon čega je Pejdž uspešno prikupila 400 funti.

Međutim, ni tada nije imala dovoljno novca za nove zube, a sve se preokrenulo kada je u maju ove godine dobila poruku od jednog stomatologa iz Turske.

Klinika joj je ponudila besplatno novi set krunica i porcelanskih faseta, uštedivši joj tako 5.030 funti.

@paigeygxx Ya gyal got turkey teeth AND IM SO FUKING GASSED I LOVE EVERY SINGLE ONE OF YOU😭😭😭😭😭 #paigeygx #ladyp #yellowtoothpdawg ♬ original sound - BollywoodVibes

Ona je 31. maja sa svojim partnerom Risom (21), odletela na operaciju koja joj je promenila život.

Turski zubari su obavestili Pejdž da je pravi uzrok takvih zuba bolest desni, koju su njeni prethodni zubari zanemarili.

@paigeygxx Nah ill wack myself 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 #paigeygx #smiledentalturkey ♬ original sound - paigeygx

Ona je sada prezadovoljna rezultatima, a nedavno je izjavila da je konačno u stanju da se smeje i da ima samopouzdanje prvi put u životu, prenosi „The Sun“.

***

BONUS VIDEO: U frižideru devojke koja jede samo sirovu hranu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram