Vogue izbor: Ko su trenutno najbolje obučene žene na svetu

Foto:profimedia.rs

Neprikosnovene kraljice stila.

Kao i svake godine, Vogue je i ove napravio listu najbolje obučenih žena sveta, a uvrstili su sve one koje kontinuirano oduševljavaju svojim izborima i pomeraju granice u svetu mode.

Bilo je puno nezaboravnih modnih momenata ove 2022, iako smo tek na sredini godine. Setite se samo izdanja Kim Kardašijan sa crvenih tepiha, ili Rijane u ekscentričnim trudničkim kombinacijama. Čak je i Megan Markl, uglavnom pristalica klasike, ove godine pokazala nekoliko fantastičnih izdanja van zone komfora.

Pa, hajde da pogledamo koje su trenutno najbolje obučene žene sveta po „modnoj bibliji“.

Foto: Kajli Džener, Credit line: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

S vremena na vreme Kajli Džener zna da nam pokaže kako je ona sestra iz klana Kardašijan-Džener koja najviše vodi računa o trendovima. Obično na njoj vidimo najnovije i najskuplje komade svetski poznatih brendova. Na prvi pogled se zaljubljujemo u njene fotografije na Instagramu, a možemo reći da je jedna od žena koja poseduje najveću kolekciju papreno skupih Birkin torbi.

Foto: Viktorija Bekam, Credit line: AGENCE / Bestimage / Profimedia

Viktorija Bekam je nesumnjivo jedna od najbolje obučenih žena na svetu, pa nas zato njeno ime nije iznenadilo na ovoj listi. Modna dizajnerka uvek uspe da izgleda savršeno. Njene modne kombinacije su nepogrešive, a njen zaštitni znak su elegatni i svedeni odevni predmeti.

Foto. Dženifer Lopez, Credit line: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez je jedna od onih žena kojoj bi i džak lepo stajao. Ona se nikada nije držala neke uniformisanosti, već su njena izdanja iznova prikupljala samo pozitivne komentare. Od elegantnih, dugačkih haljina, do uskih, zanimljivih pantalona, ponča i sakoa, Dženifer je prošla kroz mnoge stilske faze, ali sve je umela da iznese na najbolji način.

Foto: Aleks Čang, Credit line: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Aleks Čang je poznata it devojka britanske modne scene. Ona svakim pojavljivanjem u javnosti uspeva da privuče pažnju svojim posebnim i uvek elegantnim izgledom. Ova Britanka godinama neguje jedinstven stil i na nju ne utiču trenutni trendovi koji dolaze i odlaze. Uvek u centru pažnje, njeni modni izbori su inspiracija mnogim ženama.

Foto: Megan Markl, Credit line: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Titulu kraljice svedenog i elegantnog stila ovog puta odnosi Megan Markl. Svaki odevni predmet koji ona obuče, ma koliko neupadljiv i neutralan bio, automatski postaje predmet žudnje žena širom sveta. Megan ima istančan osećaj za modu. Fenomenalno uklapa dominantne trendove sa neprevaziđenom klasikom, a to malo kome polazi za rukom.

Foto: Tesa Tompson, Credit line: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

“Kombinacije Tese Tompson vraćaju veru u modu” – bar tako kažu zaposleni u Vogueu koji su je i svrstali na ovu list, ali itekako po zasluzi. Zahvaljujući modnim izdanjima koja bi retko koja žena usudila da ponese, američku glumicu je to dovelo do titule jedne od najbolje obučenih lepotica u Holivudu.

Rijana, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Muzička zvezda koja je mnogo puta svojim modnim kombinacijama dokazala da joj titula kraljice stila pristaje je Rijana. U poslednjih nekoliko godina, ona je svoje prste uplela i u modnu industriju, a mi moramo da priznamo da joj savršeno ide. Milijarderka voli da eksperimentiše i ćesto izlazi iz modnih okvara, a to je ono što je najbolje karakteriše. Setite se samo njenih ekscentričnih trudničkih kombinacija i odmah će vam biti jasno zašto se našla na ovoj listi.

Kim Kardašijan Met Gala, Foto: Kristin Callahan /

Ako ste mislili da se na listi najbolje obučenih žena neće pojaviti Kim Kardašijan, onda ne znate mnogo o modi. Kim je uspela sama, bez ičije pomoći da promeni modnu industriju diktiranjem trendova i inovativnim dizajnom. Način na koji je Kardašijanka menjala svoj stil tokom dve decenije koliko je na javnoj sceni uticao je na svetske trendove. Setite se samo njenih kombinacija sa crvenih tepiha i sve će vam biti jasno.

***

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram