Veliki povratak pantalona koje smo pre 20 godina svi nosili, a kažu da će ove godine zameniti helanke

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia; @ParisaMichelle / SplashNews.com / Splash / Profimedia; SplashNews.com / Splash / Profimedia; DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia; Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kapri pantalone, trend devedesetih u kojem smo skoro svi odrasli - vratio se na velika vrata. Ovaj put ih kombinujemo uz sandale na štiklu, košulje i blejzere, a pogledajte i gde ih možete nabaviti u Srbiji.

Od svih trendova iz 90-ih postoji jedan koji jednostavno nismo očekivali da se vrati. Da, neke cipele smo prihvatili. Da, stil žene mafijaša nas je prodrmao. I da, kargo pantalone su se vratile, traju i trajaće.

Proveli smo poslednjih 12 meseci igrajući se sa proporcijama i kombinovanjem širokih farmerki, „bure“ džinsa,  pantalona sa visokim strukom i mikro mini suknji, a sada vreme da napravimo kompromis i uvedemo srednju dužinu, odnosno, kapri pantalone. Po svemu sudeći, ova nova verzija nam je bila potrebna da osvežimo garderobere. Na kraju krajeva, ima smisla, polako ćete iz zimske garderobe prelaziti u onu za proleće, a uz to ćete pokazati (malo) kože i ispratiti modne trendove.

SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ipak, iako je jasno da su se vratile, ostaje pitanje: „kako da stilizujem ove kontroverzne pantalone?“  Pa, na isti način na koji biste nosili i helanke. S obzirom na kroj i 3/4 dužinu, influenseri ih kombinuju sa ležernim komadima, a tu spadaju široke majice, majice bez rukava i oversized jakne, a na pisti ćete čak naći i znake dekonstruisane haljine Keri Bredšo, što dokazuje koliko su kapri pantalone zaista svestrane.

Ako Blumarinov, pomalo bezobrazan pristup ovom trendu nije baš ono što ste imali na umu (pogledajte dole),  pobednička formula može biti vrlo jednostavna, kao blejzer + bela majica  + kapri pantalone + kitten štikle. Dakle, da li ste spremni da se ponovo zaljubite u pantalone u kojima ste proveli detinjstvo? Evo i nekoliko primera kako ih možete nositi sada, kada ste odrasli.

x / Avalon / Profimedia

Skroz crni autfit u stilu modernog i ležernog matriksa je i više nego prihvatljiv. Uz trakicu i mini torbicu, spremni ste za svakodnevne obaveze, a bez sumnje ćete ispratiti pravila koja nalaže ulična moda.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Rystova (@nastyanastya)

Za nešto ukrojenije varijante, tu su blejzer,  košulja i pojas.

Ako se pitate gde možete da ih nabavite u Srbiji, imamo i odgovor na to:

Zara, 6.590 dinara

Foto:zara

Bershka, 999 dinara

Foto:bershka

Takko Fashion, 1.999 dinara

Foto:takko

Pull & Bear, 999 dinara

Foto:pullandbear

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram