Nina Seničar sinoć u Beogradu u komadu koji na njoj izgleda bolje nego na najlepšoj glumici na svetu

nina seničar
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Vrlo popularan komad.

Sinoć je u beogradskoj Areni Džiboni održao prvi od dva koncerta, a među gostima bila je i Nina Seničar. Žena za koju kažu da je najlepša Srpkinja u Americi pojavila se vidno raspoložena, a uslikana je kako se srdačno pozdravlja sa glumcem Andrijom Miloševićem.

Nina je za ovaj događaj odabrala kombinaciju koja je trenutno, čini se, najveći hit među devojkama.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Obukla je crni krop top sa dugim rukavima ko je otkrio njene savršene trbušnjake. A farmerke koje je ponela vladaju modnom scenom već neko vreme – širi model sa visokim strukom i džepovima na nogavicma.

Ovakve pantalone voli da nosi i holivudska zvezda Blejk Lajvli, koju zovu najlepšom glumicom na svetu, s tim što sada mnogi tvrde kako Nini stoje bolje i kako ih je bolje uklopila u ceo autfit.

Blejk
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kargo farmerke, koje su kod nas poznatije kao vojničke pantalone, jedan su od modela koji je obeležio celu 2023. godinu. Ovi modeli ležernijeg kroja sa predimenzioniranim džepovima i inspirisani vojničkom modom vrhunac popularnosti doživeli su krajem 90-ih i početkom 2000-ih.

Sada se opet vraćaju u modu, pre svega zahvaljujući brojnim modnim kućama koje su ih poslednjih nekoliko sezona ubacivale u svoje kolekcije. Očekivano, najpopularnija varijanta cargo-pantalona je ona napravljena od džinsa, ali ne zaostaju ni modeli od drugih materijala.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram