Hit farmerke Blejk Lajvli su pravo zlato za žene svih godina i oblika tela

Blejk Lajvli
Foto: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Farmerke su jedan od onih večnih odevnih komada bez kojeg mnoge žene ne mogu zamisliti svoju garderobu.

Nosimo ih u raznim prilikama, najčešće svakodnevnim poput odlaska na posao ili obavljanja raznih obaveza.

Farmerke su odavno postale i izbor za večernje izlaske u kojima ih kombinujemo s elegantnijim ili pak glamuroznijim komadima poput vrtoglavih štikli i strogih sakoa, a nezamenljive su i u ležernijim dnevnim izlascima u kojima želimo da izgledamo dobro.

Tako je i Blejk Lajvli za druženje sa svojim prijateljicama odabrala farmerke. Poznata glumica uputila se u poznati njujorški privatni klub Zero Bond u društvu Tejlor Svift, Điđi Hadid i sestara Haim, Este, Daniele i Alane.

Blejk
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nije izabrala neke skupocene farmerke, već Zara model iz njihove prolećne kolekcije za 2023. godinu.

Foto: zara.com

Nosila je cargo-varijantu farmerki s našivenim bočnim džepovima. Model visokog struka s nogavicama ravnog kroja upotpunila je crnim topom preko kojeg je prebacila prsluk, a izdanje je zaokružila sandalama s visokom potpeticom.

Blejk
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Cargo-farmerke, koje su kod nas poznatije kao vojničke pantalone, jedan su od modela koji će prema mišljenju modnih znalaca obeležiti ne samo ovo proleće nego i celu 2023. godinu. Ovi modeli ležernijeg kroja, ukrašeni predimenzioniranim džepovima i inspirisani vojničkom modom, vrhunac popularnosti doživeli su krajem 90-ih i početkom 2000-ih.

Sada se opet vraćaju u modu, pre svega zahvaljujući brojnim modnim kućama koje su ih poslednjih nekoliko sezona ubacivale u svoje kolekcije. Očekivano, najpopularnija varijanta cargo-pantalona je ona napravljena od džinsa, ali ne zaostaju ni modeli od drugih materijala, piše Zadovoljna.hr.

***

Bonus video: Vežbe za zadnjicu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram