Una Krlić pokazuje kako da u žutom autfitu budeš seksi – a ne kao žumance

Una Krlić
Foto: Instagram/unakrlic

Pored Rijane, nismo baš videli nekog da može da iznese žuto...

…ali Una definitivno može.

Odakle da počnemo?

Ako prelistate Instagram profil Une Krlić, realno, ukoliko ne prepoznajete Beograd, lagano bi pomislili ovo je trendseterka koja živi u srcu Kopenhagena ili Londona i samo ni čekali da izađe na naslovnici nekog urbanog i edži modnog magazina.

A, kad pogledate ovaj žuti autfit – ona to samo potvrđuje.

Naime, nosila je kreaciju jednog domaćeg dizajnera, i stoji joj kao salivena. Ona je svesna da je to efektna boja, a njen ten tamniji, te crte lica vrlo oštra i nije preterivala. Kosu je vezala u urednu, zalizanu punđu, a šminkom samo istakla svoje bademaste oči.

Tako da je ova rolka bluza ne pojede potpuno, ona je dozvolila da ovaj komad dominira njenim torsoom. Suknju od perja sanjam otkako sam je videla.

I na sve to – žute salonke!

Možda nekome deluje previše, ali ove štikle sa velikom mašnom koja pada sa obe strane njenih stopala ovu kombinaciju savršeno upotpunjuje i čak – izdužuje njene već duge, izdefinisane noge.

Sve u svemu, ne možemo reći da je ovo za sve devojke, žena mora imati posebno samopouzdanje da bi iznela ovaj autfit, ali koja se odvaži na to – savršeno se komplementiraju.

Pitamo se, da li će Una ikada da omaši?

***

Bonus video: Vatrene haljine sa Met Gale

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram