U školi su me zvali Hagrid – danas niko ne veruje kako izgledam

Foto: Printscreen/TikTok/llivrallph

Zbog uvredljivih komentara postala je opsednuta fizičkim izgledom.

Liv Ralf (25) godinama su maltretirali u školi zbog fizičkog izgleda. Nazivali su je Hagridom, govorili su joj da nema stila i da što pre treba da smrša.

Sve ovo dovelo je do toga da devojka uzme stvar u svoje ruke i promeni život iz korena. Uspela je da smrša 30 kilograma, a proces u kom je mršavila podelila je sa pratiocima na TikToku, čime je izazvala veliko oduševljenje zbog neverovatne transformacije.

Liv je priznala da su se komentari koje je dobijala u prošlosti loše odrazili na njeno mentalno zdravlje, te da je postala opsednuta svojim izgledom.

Tokom srednje škole, Liv su zadirkivali popularni momci koji bi flertovali sa njom iz šale, a neki učenici bi je upoređivali sa Hagridom zbog guste, loknaste braon kose.

@llivrallph Time flies…#fyp #viral #CapCut #TempoParou #TrendMomentos #glowup ♬ Through the years - Liv Ralph

Sada je Liv potpuno neprepoznatljiva sa ispeglanom plavom kosom, doteranom figurom i potpuno novim stilom oblačenja.

Svoje fotografije pre i posle delila je u video snimcima postavljenim na TikTok, od kojih jedan ima više od 5.4 miliona pregleda.

@llivrallph Still glowing n growing 🤍 #fyp #viral #trending #glowup #weightloss #CapCut #FlexEveryAngle ♬ Did you know that there's a tunnel under Ocean Blvd - Lana Del Rey

Liv je podelila ono što je naučila otkako je prošla kroz drastičnu transformaciju, ali je rekla da su stvari koje su joj ljudi govorili u školi ostavile trajan efekat.

Dodala je i kako joj muškarci češće prilaze otkako je smršala, ali i to da joj se povratilo samopouzdanje.

„Iako sam sada zadovoljna fizičkim izgledom, nikada neću zaboraviti kakav je osećaj biti ‘debeli ružni prijatelj'“, rekla je Liv u jednom TikTok videu.

***

BONUS VIDEO: Hrana i zagađen vazduh – kako očistiti organizam

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram