U čemu je fora s uljem za usne koje se proda čim stigne u beogradske parfimerije

Foto: Credit line: face to face / Face to Face / Profimedia

Nova stvar bez koje ne može da se živi.

Već nedeljama na društvenim mrežama bjuti influenseri, make-up artisti, ali i zaljubljenici u šminku naširoko govore o uljima za usne.

Sigurno se sećate ogromne popularnosti balzama za usne koji su hidrirali iste i „opsednutosti“ sjajevima. A, onda su ljudi iz bjuti sveta došli na ideju da ova dva proizvoda spoje u jedan, i tako je nastalo ulje za usne.

Možda ova ulja postoje godinama, ali sada su doživela ekspanziju. Na primer na rafovima u drogerijama po Beogradu ih nema, a bjuti influenseri po mrežama neprestano prave videe u kojima hvale ove proizvode, ali i upoređuju skuplje i jeftinije varijante. I za divno čudo – niko nije dao do sada nijednu lošu recenziju.

@lastankovic testiramoo golden rose lip oil 💘 #goldenrosetintlipoil ♬ original sound - Lea Stankovic

Ova ulja dolaze u više nijansi narandžaste i roze, ali ima i skroz providnih, kao i sa šljokicama. Najpopularnija su ona koja menjaju boju kada se nanesu na usne, a zajedničko svim proizvodima je to da daju nežnu prirodnu boju i nisu lepljiva.

#social-embed_2

Najpoznatije je Diorovo ulje za usne, ali postoje i jeftinije verzije koje rade isti posao. Cena ovih proizvoda varira od brenda do brenda, a u rangu je sa „običnim“ sjajevima za usne.

***

BONUS VIDEO: TOP 10 lepotica bez šminke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram