Trudna supruga Borisa Džonsona blista u efektnom Zara sakou

Foto: Simon Dawson / Avalon / Profimedia

Keri Džonson, supruga britanskog premijera koja je trudna sa njihovim drugim detetom, privukla je dosta pažnje na G20 samitu u Rimu. Prva dama Britanije odlučila je da modnim izborima isprati trend održivosti - pa je nosila komade u kojima je već viđena i koje je iznajmila.

Keri se odlučila za efektnu crveno – crnu paletu boja, a njen otmeni autfit bio je vrlo zapažen.

Lepa trudnica nosila je crni maksi haljinu sa dezenom crvenih ruža, španske modne kuće De La Vali. Haljinu nije kupila, već ju je iznajmila za jedno nošenje.

To je poslednji trend u svetu mode, kojim se promoviše manja kupovina, a samim tim i veća briga prema planeti.

Foto: Simon Dawson / Avalon / Profimedia

Takođe, drugi veliki ekološki trend kom su se priklonile poznate žene je reciklaža odeće. Tako da sve više njih ponavlja komade koje nosi, što ranije nije bio običaj.

Keri Džonson je tako ponovo nosila efektni vatreno crveni Zara blejzer, u kom je već viđena u Mančeseteru ranije. Britanski mediji pišu da je koštao 60 funti – oko 8.000 dinara.

Ceo autfit dopunila je crvenim cipelama sa niskom potpeticom.

Foto: Simon Dawson / Avalon / Profimedia

Ranije ove godine premijerova supruga je potvrdila da očekuje drugo dete sa Borisom, a takođe je otkrila da je početkom godine doživela pobačaj. Njenu ispovest pozdravile su žene širom Britanije koje su se susrele sa sličnim iskustvom.

***

Bonus video: Vatrene haljine sa Met Gale

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram