Crna kožna haljina kraljice Leticije sve baca u drugi plan

Moda i lepota 19. sep 202123:49 > 23:53
Kraljica Leticija Foto: EPA-EFE/CATI CLADERA

Pripadnice kraljevskih porodica već duže vreme imaju ležerniji pristup modi. Biraju pristupačnije komade i manje formalne krojeve čime dokazuju da čak i u kraljevskim porodicama oblačenje može biti opušteno i zabavno.

Predvodnica ovog pokreta je španska kraljica Leticija koja je zaljubljena u trendi komade i modne marke poput Zare, Asosa i drugih. Ovu činjenicu potvrdila je i u petak kada se na finalu međunarodnog naučnog takmičenja Famelaba u Madridu pojavila u kožnoj haljini s kaišem brenda &Other Stories koju je nosila i 2019. godine na otvaranju Međunarodnog sajma savremene umetnosti ARCO Madrid, prenosi Zadovoljna.hr.

Moderna haljina midi dužine i sa kimono rukavima svojevremeno se prodavala po ceni od 299 funti.

Kraljica Leticija Foto: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia

I 2019. je, kao i sada, kraljica haljinu uparila s parom Pradinih bež salonki koje su produžile njenu figuru. Tačka na „i“ jednostavne, ali tako efektne kombinacije bile su okrugle minđuše brenda Coolook.

Te 2019. upravo je ova kombinacija iskorišćena kao povod za pitanje – da li i vi smatrate da je kraljica Leticija najbolje obučena članica kraljevskih porodica.

Kraljica Leticija Foto: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia

Sa čak 1084 glasova za opciju „da“ (101 osoba je glasalo „protiv“), jasno ste stavili do znanja da španska kraljica zaslužuje titulu najbolje odevene članice kraljevskih porodica koju je osvajala nekoliko puta.

Inače, takmičenje Famelab je međunarodno takmičenje na kome naučnici objašnjavaju svoja istraživanja trominutnim prezentacijama. Cilj takmičenja je približavanje nauke, a kraljica Leticija godinama prisustvuje događanju i pruža mu podršku.

BONUS VIDEO: Svetske zvezde u Pirelijevom kalendaru kroz objektiv Brajana Adamsa