Kejti Holms u cipelama zbog kojih žene vole jesen

Kejti Holms
Kejti Holms Foto:Cindy Ord / Getty images / Profimedia

Kad je u pitanju moda za svaki dan, Kejti Holms prednost daje udobnosti. Obično bira komade odeće koji ne stežu, topli su i pružaju maksimalnu udobnost. Američka glumica i rediteljka nedavno je snimljena na ulicama Njujorka u veoma nosivoj kombinaciji u kojoj dominiraju upravo takvi komadi.

Kejti Holms je započela svoj treći rediteljski projekt – filmsku adaptaciju istorijskog romana „Retki predmeti“ Ketlin Tesaro, koji govori o životu imigranata u Americi, piše Zadovoljna.hr.

S obzirom na pad temperature u Velikoj Jabuci, za odlazak na filmski set odabrala je toplo izdanje koje se sastoji od proštepane perjane jakne u maslinasto zelenoj boji američkog brenda Rag & Bone i tamnoplavih farmerki.

Model Chloe Franne Monk brogue cipela Foto:Promo/Chloe

Na nogama je nosila takozvane brog cipele. To je stil cipela i čizama sa četvrtastom nižom potpeticom koju karakterišu višeslojni kožni delovi na vrhu sa različitim ukrasima.

Naime, odabrala je rasprodate brog cipele Franne Monk francuske modne kuće Chloe, koje su napravljene od teleće kože u smeđoj boji.

Kejti Holms
Kejti Holms Foto:Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ukrašene su resicama i kopčama, a dolaze sa veoma ugodnom blok-potpeticom od 5,5 centimetara, zbog koje u njima mogu da prošetaju i najveći mrzitelji štikle.

BONUS VIDEO: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu