Tri frizure koje se prave „preko noći“

Moda i lepota 14. feb 202116:37 > 11. maj 2021 12:10
devojka; jutro; krevet; lokne
Foto: Yulia Koltyrina / Alamy / Alamy / Profimedia

Užurbani rasporedi i haotična jutra retko nam ostavljaju vremena da se posvetimo sređivanju frizure. Zato nije loše srediti kosu veče pre - postoje tri frizure koje se lako slože preko noći.

Moguće je dobiti savršenu frizuru dok spavate! To će vam dosta olakšati jutra, ostaviti vremena za ostale obaveze, a na brz i lak način dobićete željeni izgled kose.

Bez obzira kojeg je tipa vaša kosa, postoji način da postignete neverovatan efekat ukoliko izdvojite samo malo vremena tokom večeri. Što je najbolje, za ove frizure vam neće biti potrebni nikakvi aparati za kosu poput fena ili prese.

Pročitajte još:

Buro247 donosi tutorijale kako da napravite tri različite frizure, tako što ćete prespavati sa njima.

Ravna kosa

Savršena fizura za ravnu kosu pravi se začešljavanjem mokre kose pomoću sitnog češlja i njenim postepenim podizanjem, dok se na kraju veže maramom. Kosa se prvo prosuši peškirom. Za ovaj izgled trebaće vam i sitan češalj, ukosnice, marama, velika četka, pena (ili drugi preparat) za ispravljanje i serum za kosu.

Pogledajte kako da dobijete pravu kosu ujutru, bez upotrebe pegle.

Lokne

Za ovu tehniku vam je potrebna suva čista kosa, kao i pojas sa bade-mantila od frotira. Frizuru ćete dobiti posebnom tehnikom pletenja kose oko pojasa sa bade-mantila od frotira.

Takođe nisu uključeni ni fen, ni figaro.

Pogledajte tutorijal:

Krupni talasi

Prelepe krupne talase možete da dobijete uz pomoć čarape ili umetka za punđu. Kosa treba da bude suva, a biće vam potreban još samo preparat za stilizovanje i/ili serum za sjaj.

Pogledajte tutorijal.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram